En spirande stadsdel att trivas i

Vallastaden har ett fantastiskt läge. Alldeles intill grönskande naturområden, idrottsplats, universitetet och med promenadavstånd till mycket av Linköpings stora utbud. Den nya stadsdelen erbjuder både puls och atmosfär.

Våra hem i Vallastaden - vill du bo här?
Här bygger vi både bostadsrätter och ägarlägenheter. Yteffektiva hem från 1 rok till 5 rok på 30-120 kvm. Peabs skickliga hantverkare platsbygger de nya bostäderna med mycket ljusinsläpp och stora balkonger. Husen är välisolerade och värms med fjärrvärme, dessutom byggs de tätt för att möjliggöra en låg energianvändning. Här samsas tegel, puts, trä och skivmaterial vilket ger en spännande och varierad känsla i kvarterets arkitektoniska uttryck. Det finns ett fåtal hem kvar, läs mer om våra bostadsrätter nedan!

Gemensam gårdsmiljö
Även om husens yttre skiljer sig åt har alla som bor i kvarteret tillgång till den gemensamma gårdsmiljön. Den blir påkostad och central. En plats att mötas på. Tillgänglig både för dig som bor här men också för nyfikna som vill flanera i området och ta del av de småskaliga och omsorgsfullt byggda husen och de konstnärliga utsmyckningarna i Vallastaden.

Träff i Felleshuset
Förutom den gemensamma gårdsmiljön skapar vi också felleshus. På danska betyder “felles” gemensam, vilket har gett namn till de gemensamhetshus som kommer att finnas i varje kvarter. Yogaklasser, gästrum för nära och kära som kommer och hälsar på, verkstad, konstateljé, festlokal. En plats att umgås på tillsammans alldeles oavsett.

Se vår film om Peab i Vallastaden här!

Brf Paletten - Lagom är bäst!

Här hittar du alldeles lagom perfekta tvåor om 63 kvm som söker någon som vill bo luftigt och stilrent med genomgående ekparkett i alla rum. Balkong med räckern i perforerad plåt ger ett fint ljusinsläpp. Inflytt januari 2018!

Brf Etage - Dela livet med någon!

Här har vi tvåor om 68-74 kvm kvar. Perfekta för sambolivet! Vad sägs om en lägenhet på två plan med en social yta på nedre plan där parmiddagar vankas. För sköna hemmakvällar finns övervåningen tillhands med både vardagsrum och sovrum.

Brf Alp Lodge - Stor balkong eller uteplats!

Våra bostäder i Brf Alp Lodge är planerad med tanke på att människor har olika önskemål och behov. Det finns därför flera typer av bostäder att välja mellan. Här kan du välja mellan 2-4 rok. Alla hem får en öppen planlösning med ekparkett i alla rum och stor balkong eller uteplats.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.