Brazilian generation home

Här bor Maria Liviera med sin familj. De kommer från Brasilien, där det är vanligt att flera generationer bor tillsammans. Maria är ingenjör och ska arbeta för SAAB i Linköping med JAS-planet under två år. Maria blev glad när hon hittade denna lägenhet i Vallastaden som gjorde det möjligt att ta med hela familjen till Linköping; sin man Frank, sonen Louie och hennes mamma Christina, som extra stöd i det nya landet. Välkommen hem till familjen Liviera!

Kika in hos familjen Liviera, ett generationsboende i Brasiliansk anda. Anna Starrén från Oddbirds skapar i Campus Corner ett härligt färgsprakande generationsboende inspirerat av Brasilien. Här finner vi mustiga färger och en härlig blandning av Brasilianska intryck.

Utställningen hittar du på plats: H9. Se karta här!

Kreatör: Anna Starrén

Vi på Oddbirds är experter på att förmedla och konkretisera känslor. Med hjälp av vår fingertoppskänsla hjälper vi till att visualisera och gestalta historier genom inredning och skräddasydda koncept.

Läs mer om Oddbirds

Hus: Campus Corner

Först ut bland våra nya hem i Vallastaden var det vita huset på hörnet - Campus Corner. Här har vi skapat 19 bostadsrätter om 1-4 rum och kök. Allt är slutsålt och hemmen är redan inflyttade.

Läs mer om Campus Corner