In your dreams

Fram och tillbaka till sin administrativa tjänst, fullt utbytbar och okänd i sitt oändliga pappersvändande kommer Kenneth i gråbruna nyanser till livet utanför hemmet. Men det gör inget, 8 timmar av 24 må han befinna sig i gråskala. Från klockan fem är Kenneth på andra sidan tröskeln. Hemma. I den förrymda världen. En rosa dröm. Allt finns där, inget tar slut. Välkommen hem till Kenneth!

Fly från den grå verkligheten till Kenneths rosa dröm. OkiDoki! är arkitekterna som står bakom den fantasifulla storyn om ett parallellt universum för alla sinnen, ett hem förvandlat av rosa skimmer och finurliga detaljer. Välkommen att utforska en värld där allt är möjligt.

Utställningen hittar du på plats: H12a. Se karta här!

Tack till
Firma Bygge
Gardinkonsulterna

Kreatör: Okidoki!

Okidoki arkitekter startades 2005 och är idag 34 arkitekter och ingenjörer som arbetar med arkitekturens hela skala från stadsutveckling till inredningar. Vi hjälper beställare av arkitektur att uppnå och realisera sina visioner för att komma närmare sina mål och drömmar.

Läs mer om Okidoki!

Hus: Brf Etage

Brf Etage har ett elegant utförande med strikt och modern arkitektur, men ändå en lekfullhet i sitt uttryck. Fasaden är i gult tegel och muras i vilt förband. Balkongerna har pinnräcke i aluminium och klarglas. Vill du bo i Vallastaden? Här finns det lägenheter kvar till försäljning!

Läs mer om Brf Etage