Simplicity for harmony

Här bor Lotta 23 år tillsammans med sina assistenter. Lotta är funktionsnedsatt, både psykiskt och fysiskt, och mår bäst när det är lugnt, skönt och harmoniskt. Därför har hennes hem inretts av en Feng Shui-konsult som skapat ett hem i balans med färger och möblering som låter sinnena vila. Hennes favoritstund är när hon får fotmassage av sin assistent till ljudet av havsbrus. Välkommen hem till Lotta!


Lotta är funktionshindrad och har fått hjälp att inreda hennes bostad efter Feng Shuins tankesätt. Jannice Wistrand, årets inredningsbloggare 2017, är kreatör till denna lägenhet som visualiserar hur vi med enkla medel kan skapa hem i harmoni där välbefinnandet är det centrala. Måste boenden för funktionshindrade vara sterila och tråkiga? Vi tror inte det. Vi tror att framtidens boenden kan integreras på bra sätt i samhället, och också inredas för att skapa välmående. Välkommen till ett hem där du mår bra!

Utställningen hittar du på plats: H10a. Se karta här!

Tack till
Ikea
Jimsch
Dekohem
Sture & Folke
Jysk
Ellos
Desenio

Kreatör: Jannice Wistrand

Jag heter Jannice Wistrand och är i grunden civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Jag har idag egen firma som Feng Shui konsult och inredare. Färg och form har alltid intresserat mig och på senare år även läran om hur vi kan påverka vårt välbefinnande genom att möblera rätt och anpassa vår färgsättning.

Läs mer om Jannice