Om projektet

Bo nytt nära centrum

I Örebros nyaste stadsdel bygger vi 41 ljusa och luftiga lägenheter i hus med 4-5 våningar och garage i källarplan. Storleken på bostäderna kommer att variera mellan 1-3 rok. Här bor du nära pulsen i centrum och trivsamma promenadstråk

En ny och spirande stadsdel
Södra Ladugårdsängen är Örebros nya stadsdel som ligger naturskönt och centralt, bara 2 km från galleriorna i city, södra station och universitetet. Med gott om natur- och rekreationsområden, motionsspår och sportanläggningar får området en grön och aktiv profilering. Därför kommer villkoren för dig som cyklar eller promenerar att prioriteras i utformningen av den nya stadsdelen. Sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur med aktivitetsytor och flera olika boendealternativ ger ger ett ökat utbud av ytor för lek och social samvaro.

Det planeras också för olika verksamhetslokaler och flera förskolor i området. I de inre delarna av bostadskvarteren kommer gångfartsområden varvas med bilfria stråk, vindlande stigar och motionsslingor.

Området är under planering. Gör din intresseanmälan redan nu så håller vi dig uppdaterad inför säljpremiären.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Henrik Mörck, LF Fastighetsförmedling

Mäklare

Telefon: 0707-644 154

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Brf Söderängarna 2

Bo i Örebros populära område Söderängarna - småstadsliv nära city.

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Brf Österäng

I det populära området Österplan i Örebro planerar vi nu för ca 60 st nya lägenheter, alla med hög miljöstandard och stilrena inredningsval.

Townhouse Sörbyängen

Söker du ett hem som inte liknar något annat? I Sörbyängen bygger vi stilrena townhouse med perfekt läge intill centrala Örebro.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.