Brf Bergslussen Linköping, Berg

Kommande

Vi skapar moderna drömhem mitt i båtlivsidyllen, intill slussar och hamn med caféer och restauranger. Här bor du modernt på toppen av Slusstrappan!

Anmäl intresse
Tillträde
Prel. vintern 2017/2018
Säljstart
Prel. hösten 2016
Boyta
43-158 kvm
Rum
2-4 rok
Bostäder
36 bostadsrättslägenheter

Om projektet

Upplev det unika läget i Bergs Slussar!

Peab planerar för 36 nya bostadsrätter med ett fantastiskt natuskönt läge intill den översta slussen i Berg . Tänk dig att vakna upp och dricka morgonkaffet till utsikten över Bergs Slussar och Göta Kanal.

Vi skapar moderna drömhem ett stenkast från Bergs slussar och den idylliska hamnen med caféer och restauranger. Dessutom finns badplats i Roxen på bekvämt gångavstånd. Här finner du välplanerade bostäder med moderna kök och badrum. Många av lägenheterna bjuder på en härlig utsikt över vattnet och ett par av dem byggs med extraordinär takhöjd och loft. Välj mellan 2-4 ROK om 43-158 kvm.

Bergs Slussar är Göta Kanals största sevärdhet och turistmål och alldeles intill finns även Vreta Klosters kyrka och klosterruin. Från våra nya bostäder är det endast ca tre km till Ljungsbro med butiker och service och ca en mil till centrala Linköping.

Missa inte detta unika tillfälle - gör din intresseanmälan redan idag!

Läget

Bergs Slussar är en av Göta Kanals främsta pärlor och lockar årligen hundratusentals besökare från hela världen. Området kring Karl Johans slusstrappa, båtlivet samt utbudet av restauranger, caféer och aktiviteter gör platsen till ett väldigt populärt utflyktsmål. På cykelavstånd och med goda bussförbindelser till Linköping hittar du dessutom ett brett utbud av kultur, nöjen och shopping.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt