Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Inspirationsbild Kvarnholmsterrassen 1 (med reservation för ändringar)

Nacka, KvarnholmenKvarnholmsterrassen 1

Kommande
Säljstart:Preliminärt hösten 2019Tillträde:Preliminärt från våren 2022Bostäder:59Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-5Boyta:40-116 kvm

Hem med skärgårdskänsla!

Med ett centralt och södervänt läge på vackra Kvarnholmen planerar vi för flera nya hem.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar och med Stockholms inlopp strax utanför dörren.

På Kvarnholmens södra sida gör vi nu plats för totalt 130 nya bostadsrättslägenheter fördelade i fem huskroppar och två bostadsrättföreingar. Ett gårdshus, två lamellhus och två punkthus med gemensam innergård. Placeringen av husen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage i huset och buss till Slussen strax utanför dörren.

I vår första förening, Kvarnholmsterrassen 1 planerar vi för 59 lägenheter om 2-5 rum och kök med säljpremiär vintern 2018/2019.
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Hur går försäljningen till?

På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Kvarholmsterrassen 1 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Kontaktpersoner
Sara Edin

Sara EdinPeab08-623 68 10Kontakta mig via e-post