Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kvarnholmsparken

Nacka, KvarnholmenKvarnholmsterrassen 1

Kommande
Säljstart:Preliminärt kvartal 1, 2020Tillträde:Preliminärt 2022Bostäder:77Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boyta:30-117 kvm

Hem med skärgårdskänsla!

Med ett centralt och södervänt läge på vackra Kvarnholmen planerar vi för flera nya hem.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar och med Stockholms inlopp strax utanför dörren.

På Kvarnholmens södra sida gör vi nu plats för flera nya hem. Kvarnholmsterrassen består av totalt 130 bostadsrättslägenheter fördelade i fem huskroppar och två bostadsrättföreningar. Ett gårdshus, två lamellhus och två punkthus med gemensam innergård. Placeringen av husen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage i huset och buss till Slussen strax utanför dörren.

I den första etappen i Kvarnholmsterrassen planerar vi för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök med säljpremiär under första kvartalet 2020.

På Kvarnholmen hittar du det mesta du kan tänkas behöva i vardagen. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, bageri och blomsterbutik. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola.

Hur går försäljningen till?

På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Kvarholmsterrassen 1 göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Nyheter

Kvarnholmens dag 24 augusti på vackra Kvarnholmen i Nacka

Lördag 24 augusti är det återigen dags för Kvarnholmens dag. Det blir en dag full av aktiviteter, musik, överraskningar, upptäckter, mat och dryck. Kom och fira med oss! ...

Kontaktpersoner
Sara Edin

Sara EdinPeab08-623 68 10Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt