Brf Sjöutsikten Alingsås, Stadsskogen

Kommande

I Västersluttningen av Stadsskogen planerar vi Brf Sjöutsikten innefattande 26 bostäder med fantastisk vy över Mjörn!

Anmäl intresse
Tillträde
Planerat till 2017/2018
Boyta
54-110 kvm
Rum
2-5 rok
Bostäder
26 bostadsrättslägenheter

Om projektet

Med bästa utsikt över Mjörn
Bostadsrätter i fantastisk miljö
På bästa läge i expansiva Stadsskogen planerar vi för moderna bostadsrätter och parhus i Brf Sjöutsikten. Bostäderna planeras i flera separata två - och trevåningshus med en exceptionell utsikt över Mjörn. Här har visionen varit att samtliga rum ska ha sjöutsikt, oavsett vilket utav husens våningsplan man befinner sig på.

Terrasslägenheter med egen trädgårdsyta
För att ta tillvara på Stadsskogens naturnära läge har stor omsorg lagts på utemiljön. De flesta av bostäderna får stora balkonger eller terrasser där man kan njuta av solen och utsikten i flera vädersträck. Till lägenheterna på entréplan kommer också en mindre trädgårdsyta att ingå. Perfekt för den som har gröna fingrar.

Kommunikationer, service och badplatser
I Brf Sjöutsikten får du ett bekvämt och tryggt boende med närhet till natur och fina badplatser. Samtidigt bor du med närhet till skola och barnomsorg och på behagligt cykelavstånd från Alingsås centrum med dess rikliga utbud av affärer och caféer. Till Göteborg tar du dig smidigt via motorvägen, en resa som tar ca. 30 minuter, eller med någon utav de moderna tåg som trafikerar sträckan tätt. Till Landvetters flygplats är det endast 45 minuter.

Välj pris - Ingen Budgivning!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Sjöutsikten kommer att kunna välja pris! Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning.

Varmt väkommen att lämna in din intresseanmälan!
Att komma in tidigt i en bostadsaffär har många fördelar. Inte minst genom att kunna påverka de olika inredningsvalen för att få ett personligare hem. Vi är ännu i ett tidigt skede i Brf Sjöutsikten men du är redan nu välkommen att anmäla ditt intresse så att vi kan kontakta dig i god tid innan bostädernas säljpremiär som planeras till januari 2017.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Andra intressanta projekt