Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Linköping, StureforsÄngslunden

Kommande
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/Parhus

Familjevänliga hem i populära Sturefors

Här planerar vi för sju välplanerade radhus i bostadrättsrättsform. Bo granne med skola, lekpark och natur.

Hem för familjen att trivas i
I Sturefors trivs barnfamiljerna extra bra. Ett naturnära boende med många chanser till skratt och lek. Här bor du granne med skola, natur och lekpark. Är barnen lite yngre så finns Norrbergaskolan alldeles runt knuten, en nybyggd skola för förskoleklass upp till årskurs 3.

Här mitt i familjeidyllen planerar vi för 7 st radhus om 121-130 kvm. Alla med en hög inredningsstandard.

Bra kommunikationer
Något som har blivit mer och mer viktigt när man väljer sitt nästa boende är kommunikationen till sitt jobb. Hur ni väljer att ta er till jobbet från norra Sturefors spelar inte så stor roll. Med bilen tar ni er in till centrala Linköping på cirka 15 minuter och bussen ligger inte långt därefter. Ni som känner er lite hurtiga på morgonkvisten kan sätta er på cykeln och trampa de cirka 13 kilometrarna till centrum. Fina nyrenoverade cykelbanor är ert underlag för dagen och den dagliga motionen är därmed avklarad. Är mjölken slut i kylskåpet? Inga problem! I Sturefors hittar ni den lokala ICA-butiken med ett gediget utbud och storhandlingen ligger inte mer än 10 minuters bilfärd bort i Ekholmens centrum där ni också hittar diverse affärer och butiker.

Stort utbud av fritidsaktiviteter
Hur spenderar ni fritiden? Sugna på fina löpturer eller promenader i spåret? I samhället hittar ni ett fint elljusspår eller varför inte ta er någon kilometer österut och besöka naturreservatet som ligger intill Kinda kanal för att få tillbaka krafterna och njuta av naturen? I Sturefors hittar ni också en väl organiserad fotbollsklubb för alla åldrar och vill ni spela med mindre bollar så hittar ni Landeryds golfbana inom ett par fem-håls avstånd.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Sturefors? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt