Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Vi på Peab Bostad Träffa en kundansvarig

Våra kundansvariga lotsar dig genom hela köpprocessen

När du bestämt dig för att köpa bostad genom Peab Bostad finns våra kundansvariga där för att stötta dig ända tills det är dags att flytta in. Du möter din kundansvariga redan när du funderar på att köpa en bostad av oss.

– Jag finns med vid säljstarten och när du bestämt dig för din bostad börjar vår resa tillsammans, berättar Malin Andersson, kundansvarig hos Peab Bostad i Linköping. Vi tycker att det är jätteviktigt att du har en personlig kontakt och att du vet vem du kan ställa frågor till.

När du tecknat avtal är det några steg vi ska gå igenom tillsammans innan du kan sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem:

  • Du får en inbjudan till vår Bobutik för att klämma och känna på tillval och standardval.
  • När du hunnit fundera igenom hur du vill utforma ditt nya hem träffas vi och går i lugn och ro igenom dina val.
  • När bygget startar och vi sätter spaden i jorden bjuder vi in dig att vara med.
  • Under byggprocessen får du information från din kundansvariga hur bygget fortskrider.
  • Stomvisningen är nästa spännande steg. Då kan du faktiskt få en uppfattning om hur din bostad kommer att se ut och får en känsla av rummens storlek i verkligheten. Du möter också dina nya grannar.
  • Vid tillsyn av tillval kan du kontrollera att allt blivit rätt och gå igenom besiktningsprotokollet tillsammans med din kundansvariga.
  • Sen är det dags för inflyttning!

– Jag finns med vid säljstarten och när du bestämt dig för din bostad börjar vår resa tillsammans. Vi tycker att det är jätteviktigt att du har en personlig kontakt och att du vet vem du kan ställa frågor till.

Malin Andersson, kundansvarig

Under hela den här processen finns din kundansvariga med och du kan ställa frågor om allt som rör din nya bostad. Inflyttningen planeras också väl så att den ska gå smidigt.
– Både jag och projektledaren finns på plats och ser till så att allt fungerar som det ska, berättar Malin och avslutar:
– Jag har ett jätteroligt jobb! Tänk att få följa med en person eller en familj genom hela resan mot ett nytt hem. Vi hinner lära känna varandra och det händer att jag får mejl långt efter att man flyttat in.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.