Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Peab Bostad erbjuder dig ett bostadsprisSom passar din unika situation

Välj pris - Bostadspris som passar din ekonomi

Vi vill göra våra bostäder tillgängliga för fler människor så att vi kan skapa levande bostadsområden där personer i alla åldrar kan mötas. Vi vet också att människor befinner sig i olika stadier av livet.

Om du ska köpa din första bostad har du troligen andra ekonomiska förutsättningar än om du sålt din tidigare bostad. Därför erbjuder vi dig Välj Pris, som låter dig välja det pris som passar din unika situation.
När du köper en lägenhet i ett projekt med Välj Pris-möjlighet kan du välja mellan tre olika prisalternativ. Ditt val påverkar inte månadsavgiften för någon annan i föreningen.

Grundpris

Bostadens grundpris passar de flesta köpares plånbok.

Lägre pris

Om du inte har hunnit bygga upp ett tillräckligt stort sparkapital eller inte vill låsa upp dina pengar i bostaden kan du välja ett lägre pris. Bostadsrättsföreningen lånar de pengar som priset har minskats med och du får en högre månadsavgift som täcker föreningens ökade kostnader för ränta och amortering.

Högre pris

Om du har pengar som du vill investera eller hellre lånar pengar själv av banken kan du välja ett högre pris. Du får en lägre månadsavgift eftersom föreningens kostnad för lån minskar.

Håll utkik efter Välj Pris!

Möjligheten att välja pris gäller endast utvalda projekt. Om möjligheten finns framgår detta på bostadsprojektets sida. Har du frågor om Välj Pris? Vänd dig till ansvarig kontaktperson – du hittar uppgifterna på projektsidan.