Kom och träffa Peab Bostad på Bomässan i Örebro 20-21 oktober

Vi presenterar våra nya hem i Örebro

Under Bomässan i Örebro finns vi på plats och berättar mer om våra nya hem. I Örebro planerar vi för flera nya byggnationer som tilltalar olika människor. Från stadsradhus, citynära bostäder till bostadsrätter med småstadskänsla.

Vad erbjuder vi under mässan?
Du kan testa gå in i ett hem med VR, sätt dig ner en stund och blädda i våra projektbroschyrer, prata med oss från Peab Bostad. Vi finns här för alla dina frågor om våra nya hem i Örebro.

Hoppas vi ses på mässan!
Känner du någon som är ute efter ett nytt hem, eller går du själv i byta bostads tankar, eller är du bara nyfiken på nyproduktion. Oavsett så är du varmt välkomna förbi vår mässplats 59.

Plats: Örebro Eventhall, CV-området i Örebro, Södra Grev Rosengatan 37 B
Öppettider 20 okt: kl 13.00–17.00
Öppettider 21 okt: kl 10.00-17.00
Entré: 50 kr (Barn under 12 år gratis i vuxens sällskap)

Läs mer om mässan här!

Brf Söderängarna 2

Vi är stolta över att få presenterar våra nya hem i Sörbyängen med 32 ljusa och moderna hem. Här bor du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Townhouse Sörbyängen

Här bor du mitt i en bra mix av villabebyggelse och nybyggda flerbostadshus bara en promenad bort från Örebro City och golfbanan. Radhusen präglas av ljus och rymd och har en modern, röd tråd som gemensam nämnare. Vad sägs om balkong med morgonsol i öst och en terrass i västläge?

Södra ladugårdsängen

I Örebros nyaste stadsdel bygger vi 41 ljusa och luftiga lägenheter i hus med 4-5 våningar och garage i källarplan. Storleken på bostäderna kommer att variera mellan 1-3 rok. Här bor du nära pulsen i centrum och trivsamma promenadstråk.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.