Brf Havtornet -Bo i tornet vid havetVIP-sida

VIP-släpp 13 juni 2023VÄLKOMMEN TILL BRF HAVTORNET

Snart är det dags för VIP-släpp för dig som tålmodigt väntat på säljpremiär för det fantastiska Havtornet! 

På denna VIP-sida får du som är intressent förhandsinformation om projektet innan vi går ut publikt med materialet. Det är också på denna sida du som VIP kan göra en köpanmälan. Turordningen vid säljstart baseras på datumet då du anmälde ditt intresse för projektet. 

Hur går VIP-släppet till 13 juni?
Den 13 juni får du som intressent förtur att skriva bokningsavtal för en bostad i Brf Havtornet. Från och med den 13 juni Kl 10.00 kan du fylla i ett formulär där du anger vilken eller vilka lägenheter som är av intresse. Köpanmälan stänger 19 juni kl. 23.59. Ansvarig mäklare kommer sedan ringa upp de intressenter som gjort en köpanmälan utefter den turordning som baseras på det datum som intresseanmälan för projektet kom in. Blir du erbjuden en lägenhet kan du då välja att skriva ett bokningsavtal samt betala en bokningsavgift på 25.000 kr. 

Tveka inte på att kontakta ansvariga mäklare om du har frågor eller funderingar. Håll utkik i din inkorg, inom kort presenterar vi ytterligare material om Brf Havtornet.

Med reservation för ändringar. Bilder och illustrationer ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. Bilder kan innehålla tillval.

Om Mossholmen
Som boende i Havtornet på Mossholmen har du nära till service året runt. Det finns livsmedelsbutik och restauranger på Klädesholmen inom gångavstånd och med cykel eller bil tar du dig snabbt till Skärhamn och Rönnäng som har fler butiker och service av olika slag. Till Myggenäs och Stenungsund tar det 20-30 minuter med bil. Vill du hellre ta bussen finns en hållplats vid infarten till Mossholmen.

Kontaktpersoner
Sandra Nordenstam

Sandra NordenstamStrandvägens Mäkleri0703-521894Kontakta mig via e-post

Helena Wingolf

Helena WingolfStrandvägens Mäkleri 0760-224494Kontakta mig via e-post

Dokument & Länkar

planlösningar