Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

TUNA, LUNDVIP-SIDA BRF CUBO

Attraktiva hem i cykelvänligt kvarter

Välkommen till vår VIP-sida för bostäderna i Brf Cubo. Som intressent ges du nu möjlighet till förtur att välja bostad i Brf Cubo innan vi släpper lägenheterna publikt. Totalt består Brf Cubo av 113 bostäder. I detta säljsläpp ingår 32 st lägenheter med varierande planlösningar fördelat på 1-4 rum och kök. 

Bostadsväljaren och försäljningsmaterial
Längst ner på sidan hittar du all information du behöver inför ditt kommande bostadsköp som t.ex. sälj- och inredningskatalog, planlösningar och prislista. I vår bostadsväljare kan du klicka dig runt för att hitta ditt bästa läge i Brf Cubo. 

Köpanmälan
Köpanmälningsblanketten, som finns att ladda ner här nedan under dokument & länkar, använder du för att fylla i dina toppval. Turordningen att välja bostad baseras på det datum du lämnade in intresseanmälan för Brf Cubo.

Sätt dig bekvämt och kika igenom materialet. När du har hittat din drömlägenhet fyller du i köpanmälan med dina toppval. Blanketten måste vara mäklaren tillhanda senast måndagen den 17 maj kl. 09:00. 

Har du frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår mäklare.

Digital visning

Se vår digitala live-visning i efterhand här.

Kontaktpersoner
Emma Johansson

Emma JohanssonFastighetsbyrån0763-10 96 03Kontakta mig via e-post

Bostadsväljare Brf Cubo

Klicka runt i vår bostadsväljare för att hitta ditt drömhem i Brf Cubo, säljetapp 1! För bäst upplevelse, klicka på kvadraten uppe till höger i bilden för helskärmsläge. Då ser du all information såsom månadsavgift och antal kvadratmeter också. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på de gröna prickarna. Under fliken "Filter" kan du sortera på pris, antal rum och kök, storlek och våningsplan. Klicka sedan på en lägenhet för att se planritningen och ladda ner bofaktablad.

Projektfilm

Snabb sammanfattning om Brf Cubo / Quick summary about Brf Cubo

Köpa bostad/Buy apartment

Vi berättar mer om vad det innebär att köpa en bostadsrätt. Subtitled in English.

Hitta ditt nya hem i Brf Cubo