Välkommen till Inre hamnKöp din nya bostad i Inre hamn

Välkommen till Inre Hamn, Karlstads pärla vid vattnet!

Inre hamn är ett populärt område mellan kanalen och Tullholsmviken där vattnet är ständigt närvarande. Här erbjuder vi splitternya hem i varierande storlekar med närhet till både stad och vatten.

Här bor du i ett drömläge med gångavstånd till stadens centrum, där pulsen från shopping, restauranger och kulturella evenemang möter den lugna harmonin från vattnet. Att vakna upp till den vackra utsikten över vattnet och kunna ta en morgonpromenad längs kajpromenaden är en privilegium som få platser kan erbjuda.

Här kan vi erbjuda hem med i varierande storlekar och inflyttningstider. Vad sägs om en inflyttningsklar fyra med utsikt över kanalen? Eller en tvåa med stor balkong och utsikt över Tullholmsviken? Här finns sjönära bostäder för alla livets faser. Välj storlek och inflyttningstid som passar just dig!

Ekan

Sugen på något nytt, men trött på att vänta? Välkommen att flytta in i Brf Ekan! Splitternya lägenheter på toppenläge mellan stad och vatten i Karlstad.  Vad sägs om trea eller fyra om 100 kvm med två badrum och två balkonger? Kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux, tillgång till gästlägenhet och mycket mer. Det bästa av allt, här kan du flytta in direkt!

Kajpromenaden 

Här bygger vi nya hem på första parkett med fantastik utsikt över Tullholmsviken. Välj mellan ett till fyra rum och kök på bästa läge granne med kajstråket. På innergården finns ett mysigt orangeri med härliga utblickar över viken. Preliminär inflyttning våren 2025.

Kajpromenaden 2

Nysläppta lägenheter om ett, två, tre och fyra rum och kök med fantastiska balkonger och härliga utblickar över innergården och Tullholmsviken. Dessutom finns det hörnlägenheter högst upp med stora privata terrasser som vandrar utmed hela huskroppen i flera väderstreck. Nu har du möjlighet att vara med från början och knipa en lägenhet med svårslagen utsikt.

Nyfiken på våra bostäder i Inre hamn? Läs mer genom att klicka in på våra projekt nedan!