Lägg grunden för all övrig inredning i vardagsrummet Inred med Tidlös, Solid, Genuin eller Kontrast

Något av det svåraste men även roligaste när man köper ny bostad är själva inredningsbiten. Hur man vill att bostaden ska se ut för att kännas som hemma och hur man inreder på bästa sätt för bostadens planlösning. Du har säkert många inredningsdetaljer och personliga ägodelar som kommer få bostaden att präglas av din personliga stil, men vi på Peab Bostad hjälper mer än gärna till för att skapa grunden i din inredning med ett av våra fyra inredningskoncept - Tidlös, Genuin, Solid och Kontrast.

Vardagsrummet är ett allrum som ska ha utrymme och inredning som passar flera olika ändamål. När grunden är på plats kan du sedan komplettera koncepten med din personliga stil efter ditt tycke och smak.

Om du vill inreda bostaden med ett stramare formspråk - då är Tidlös för dig

Tidlös är vårt traditionella koncept som är både naturligt och avspänt med anor till den nordiska stilen. Färgerna är mjuka med detaljer och inslag i trä för att fånga upp den rätta naturliga känslan i inredningen. Väljer du konceptet Tidlös till vardagsrummet kan du välja en vacker vitpigmenterad golvparkett. 

 • Naturligt, avspänt och traditionellt 
 • Mjuka färger med naturlig känsla 
 • Vitpigmenterad parkett

Genuin är ett robust och livskraftigt inredningskoncept med dova kulörer

Inredning med naturliga inslag är något som är ofta förekommande i svenska hem. Kanske har det något med vår känsla för minimalism och att vara nära naturen som gör att vi vill ta hem den känslan till våra hem. I vårt koncept Genuin har vi valt att fokusera på trygga, robusta och livskraftiga inslag i inredningen som trivs med naturliga material. Färgerna är dova och väljer du konceptet Genuin får du ett snyggt parkettgolv som är sobert gråbrunt.  

 • Dova kulörer med klassiska inslag 
 • Klassiska detaljer och beslag 
 • Sobert gråbrunpigmenterad parkett

Skapa perfekt Kontrast mellan ljusa och mörka kulörer för en levande bostad

Ett vardagsrum med tydliga kontraster är snyggt och skapar en levande atmosfär till rummet. Då rummet är som ett allrum är kontrast en bra grund för satt skapa dynamik som är tydlig, kraftig och självsäker med en tydlig kulör som skiftar mellan mörka och ljusa toner. Kontrast med temperament är ett annat sätt att beskriva det. Parkettgolvet till vardagsrummet i konceptet Kontrast är i naturlig ekparkett med rustik stil. 

 • En tydlig kulör 
 • Vacker ekparkett med rustik stil

Låt fokuset hamna på detaljerna i vardagsrummet med vårt minimalistiska koncept Solid

Kontraster och skarpa linjer i all ära, men det är något vackert i det minimalistiska. Vårt inredningskoncept Solid är ett exempel på inredning som fokuserar på det enkla med harmonisk färgskala och stilrena snitt. Minimalism är något som ofta förknippas med skandinavisk design där detaljerna får synas. Som låter dina personliga detaljer tala. Med inredningskonceptet Solid får vardagsrummet en vitpigmenterad parkett som lyfter hela rummet i sin vackra enkelhet. 

 • Enkla linjer med minimalistiskt uttryck 
 • Släta luckor
 • Minimalistiska detaljer
 • Vitpigmenterad parkett

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16.000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.