Våra fyra inredningskoncept: Genuin, Tidlös, Solid och KontrastHur vill du inreda ditt nya hem?

Vi tycker att det är viktigt att du får vara med och påverka hur ditt nya hem ska bli. Det är så du får ett hem som du verkligen trivs i. Och det är så du lyfter ditt boende till nya höjder. Du har massor av spännande valmöjligheter när det gäller inredningsdetaljer, det kan läsa om här nedan.

Köpt bostad och det är dags att göra inredningsval? Utgå från våra fyra inredningskoncept

Vill du ha inspiration? Då får du god hjälp av våra fyra inredningskoncept. De är framtagna av våra inredare och bygger på noggrant utvalda kombinationer av material och inredningsdetaljer. Varje koncept är unikt – du får ett enhetligt intryck med hjälp av komponenter som passar väldigt bra ihop. Inredningskoncepten heter Tidlös, Genuin, Solid och Kontrast. 

För detaljerad information om tillgängligt utbud i ett visst bostadsprojekt är du välkommen att kontakta projektets kundansvarige. 

Välj inredning med vårt koncept Tidlös: För dig som gillar nordisk form

Valet för dig som gillar ett lite stramare formspråk med drag av klassisk nordisk form. Naturliga material och mjuka färger ger en ombonad känsla. Släta luckor i trä. Golv i vitpigmenterad ekparkett. Ett inredningskoncept som håller i längden.

Genuin är inredning med dovare färgskala och naturliga inslag

För dig som trivs med naturliga material och en något dovare färgskala. Parkettgolvet är sobert gråbrunt och matchar skåpluckor och bänkskivor. Stilen följer med in i badrummet där golvet har grå kalkstensklinker. Här kommer du att trivas.

Enhetlig inredning med enkla linjer - Det är vårt inredningskoncept Solid

Enkla linjer och en lugn, harmonisk färgskala. Släta skåpluckor, rostfri diskho och blandare. På golvet ligger vitpigmenterad borstad parkett. Perfekt för dig som trivs med en enhetlig stil där allt matchar in i minsta detalj.

Få fram rätt Kontrast i din inredning - Kombinera mörkt och ljust

Ett inredningskoncept med temperament. Mörka färger kombineras med ljusa, läder med krom. Du får en dynamisk och levande bostad – hela vägen från ekparketten på golvet till de eleganta skåpluckorna och de mattsvarta blandarna.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16.000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs.