Våra fyra Designkoncept: Genuin, Tidlös, Solid och KontrastHur vill du inreda ditt nya hem?

Vi tycker det är viktigt att du får vara med och påverka hur inredningen i ditt nya hem ska se ut. Det är så du skapar ett hem som du kommer att trivas i. För att göra det så enkelt som möjligt för dig har Peabs inredningsansvariga tagit fram 4 Designkoncept: Solid, Kontrast, Tidlös och Genuin. Här finns något för alla smaker och stilar. Det går självklart att byta detaljer i en vald stil om det är något du skulle vilja ha annorlunda. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet för dig att få professionell inredningshjälp där allt redan är matchat och utvalt, från golv till tak. Vilket av koncepten är din favorit?

Har du köpt bostad och ska göra inredningsval? Upptäck våra 4 Designkoncept

Vill du ha inspiration? Då får du god hjälp av våra fyra Designkoncept. De är framtagna av våra inredare och bygger på noggrant utvalda kombinationer av material och inredning.
Varje koncept är unikt – du får ett enhetligt intryck med hjälp av komponenter som kompleterar varandra. Designkoncepten heter:
Tidlös, Genuin, Solid och Kontrast. 
För detaljerad information om tillgängligt utbud i ett visst bostadsprojekt är du välkommen att kontakta projektets kundansvarige. 

Koncept Tidlös: För dig som gillar nordisk form

Valet för dig som gillar ett lite stramare formspråk med drag av klassisk nordisk form. Naturliga material och mjuka färger ger en ombonad känsla. Släta luckor i trä. Golv i vitpigmenterad ekparkett. Ett inredningskoncept som håller i längden.

Genuin är inredning med dovare färgskala och naturliga inslag

För dig som trivs med naturliga material och en något dovare färgskala. Parkettgolvet är sobert gråbrunt och matchar skåpluckor och bänkskivor. Stilen följer med in i badrummet där golvet har grå kalkstensklinker. Här kommer du att trivas.

Enhetlig inredning med enkla linjer - Det är vårt inredningskoncept Solid

Enkla linjer och en lugn, harmonisk färgskala. Släta skåpluckor, rostfri diskho och blandare. På golvet ligger vitpigmenterad borstad parkett. Perfekt för dig som trivs med en enhetlig stil där allt matchar in i minsta detalj.

Få fram rätt Kontrast i din inredning - Kombinera mörkt och ljust

Ett inredningskoncept med temperament! Mörka färger kombineras med ljusa, läder med krom. Du får en dynamisk och levande bostad – hela vägen från ekparketten på golvet till de eleganta skåpluckorna och de mattsvarta blandarna.

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm