Kontakta ossVill du sälja mark?

Vi utvecklar, planerar och bygger för människor.

Visst handlar ett projekt om byggnader och platser. Men för oss handlar det lika mycket om de värden vi kan tillföra för de människor som ska leva och verka på de platser vi är med och utvecklar.

Även om vi är ett stort bolag så drivs vi fortfarande av samma genuina entreprenörsanda som grundarna Mats och Erik Paulsson hade när de 1959 grundade Peab. Det som skiljer oss från många andra bolag i branschen är att vi är lokala. Vi finns ofta i de städer och på de orter vi verkar med lokala medarbetare och kontor, vilket ger oss en bättre förståelse för platserna och människorna som lever där. Oavsett om vi skapar bostäder där barn kan leka, skolor där ungdomar kan utvecklas eller kommersiella fastigheter där entreprenörer kan förverkliga sina drömmar är vårt mål alltid detsamma. Att förbättra vardagen där livet levs.

 

Äger du en fastighet eller mark som du tror att Peab kan utveckla?

Tveka då inte att höra av dig till oss med ett inledande Hej! Peab är en trygg aktör med lång erfarenhet och tillsammans går vi igenom frågorna inför en eventuell försäljning och hittar en attraktiv lösning.

Kontakta ossVill du sälja mark?

Välj region här