Snart inflyttningsklart i Brf Qvillestaden och Partille Port.

Hitta ditt nya drömboende!

Just nu pågår försäljningen av 1 rok i Brf Qvillestaden och Brf Lyckan, Partille Port. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är nytt och orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Oavsett vilken bostad du väljer kan du vara säker på att får du en lägenhet som är öppen och ljus och där våra arkitekter lagt stort arbete på att utnyttja varje kvadratmeter maximalt. Som alltid när Peab bygger säljs bostäderna till fasta priser. Du slipper alltså budgivning.

Koppla av på egen balkong eller njut av solen på innergården
I båda projekten har vi sammanfört arkitekter, ljusdesigners och landskapsarkitekter för att skapa en så levande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i sociala och inbjudande innergårdar med mycket växter och träd och avskilda sittgrupper. I Partille Port finns ett gemensamt växthus och takterrasser och i Qvillestaden flera gemensamma balkonger att njuta av under varma sommardagar.

Bo med stadspulsen runt hörnet
I både Kville och Partille bor du citynära med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Vad du än söker tar du dig enkelt till och från ditt nya boende. Till Göteborg C åker du smidigt på 9 min (Brf Qvillestaden) respektive 10 minuter (Partille Port) utan byten. Vi på Peab Bostad värnar om miljön och vi är därför extra glada över att bjuda dig på ett årskort på Västtrafik när du köper en etta i Partille Port* eller Qvillestaden*. Vi gillar nämligen att du på ett smidigt sätt tar dig till skolan eller jobbet från din nya bostad.

Bostäderna i är inflyttningsklara från december 2018, men önskar du en senare inflyttningstid är vi flexibla efter dina önskemål.

Erbjudandet om Västtrafikkort gäller t o m 31 oktober 2018.

* Brf Lyckan - Årskort Västtrafik Partille och Göteborgs kommun.
* Brf Qvillestaden – Årskort Västtrafik Göteborgs kommun.

Kontakt

Caroline Svanberg

Svensk Fastighetsförmedling (Partille Port)

Telefon: 0708-22 49 03

Emma Törnberg

Svensk Fastighetsförmedling (Qvillestaden)

Telefon: 031-761 60 70

Brf Lyckan Partille Port

Endast ett fåtal 1 rum och kök kvar till försäljning! Inflyttning januari 2019.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.