Nyheter

Första spadtaget för Brf Lindängen i Ingared

Med sol och blå himmel så långt ögat kunde nå togs första spadtaget för Brf Lindängen. Anna Johansson och Marcus Hellman var på plats och ser fram emot att flytta från hyresrätt till sin första bostadsrätt

Brf Ädellövsskogen nästa projekt för Peab Bostad i Alingsås

Stadsskogen har utvecklats till ett av Alingsås populäraste bostadsområden och Peab Bostad har sedan starten 2006 varit en av de ledande aktörerna. I veckan var det klart för ytterligare ett projekt, Brf Ädellövsskogen med 38 lägenheter fördelade på två punkthus.

Premiär för nytt spännande projekt i Kvibergs Ängar

Kviberg har haft en uppåtgående utvecklingskurva de senaste åren och attraherar allt fler som vill bo nära naturen med närhet till centrum. Peab Bostad bidrar nu till den växande stadsdelen Kvibergs Ängar med ett nytt spännande projekt och säljstartar 40 bostadsrätter precis intill Säveån, vilket är första etappen av 120 lägenheter.

Spaden i marken för nya Vena Ängar

Det var ett stort intresse när cirka 100 personer var på plats för att bevaka första spadtaget för både bostadsrätter och småhus i Vena Ängar i Ytterby. Vädret visade sig från sin bästa sida när projektledare Andreas Wingfors hälsade alla välkomna.

Klarsignal för nya bostäder i Regementsstaden i Borås

Första etappen i ett av Peabs mest omfattande bostadsprojekt över tid är klart för säljstart – Regementsstaden i Borås. När projektet är helt utvecklat kommer det att omfatta drygt tusen nyproducerade och ombyggda lägenheter i karakteristisk regementsmiljö. Först ut är 62 bostäder i Brf Majoren.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.