Nyheter

Spaden i marken för nya Vena Ängar

Det var ett stort intresse när cirka 100 personer var på plats för att bevaka första spadtaget för både bostadsrätter och småhus i Vena Ängar i Ytterby. Vädret visade sig från sin bästa sida när projektledare Andreas Wingfors hälsade alla välkomna.

Klarsignal för nya bostäder i Regementsstaden i Borås

Första etappen i ett av Peabs mest omfattande bostadsprojekt över tid är klart för säljstart – Regementsstaden i Borås. När projektet är helt utvecklat kommer det att omfatta drygt tusen nyproducerade och ombyggda lägenheter i karakteristisk regementsmiljö. Först ut är 62 bostäder i Brf Majoren.

Första spadtaget taget för Lindholmsvarvet på historisk mark

Det var ett par trogna Peab-kunder som tog första spadtaget för Lindholmsvarvet. Fatosh Ekmekci och James Thomas Black bor nu på Kajen 1 i Eriksberg men ser fram mot att få flytta in till Lindholmsvarvet hösten 2020.

Startskottet avfyrat för Kanonhusholmen i Eskilstuna

Under pompa och ståt saluterades byggstarten för Brf Kanonhusholmen i Eskilstuna. Ett flertal köpare deltog tillsammans med representanter från kommunen och Peab Bostad. – Äntligen! Den här dagen har vi sett fram emot och att vi kan flytta in om ett år, sa köparna Malin och Reshan Alkoyun.

Klart för Peabs slutetapp av Kolla Parkstad i Kungsbacka

Peabs utveckling av bostadsprojektet Kolla Parkstad i Kungsbacka är inne i sin slutfas. Över tusen nyproducerade bostäder utgör den helt nya stadsdelen. I helgen lanserar Peab de två sista bostadsprojekten i form av kedjehus och bostadsrättslägenheter.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.