Nyheter

BLI BOSTADSKLOK PÅ 60 MINUTER

Lördagen den 8 december kl.13.00 håller Peab Bostad sin nya bostadsrättsskola på Röda Korsets Folkhögskola i Skärholmen. Under en timme får du lära dig vad det innebär att äga en bostadsrätt, hur du planerar inför en bostadsförändring och mycket mer! Efteråt kan du ställa dina frågor direkt till oss och berätta hur just ditt framtida drömboende...

Branschen inför kvalitetsmärkning av trygga bostadsrättsprojekt

Peab, JM, Veidekke Sverige, Skanska, Obos Sverige, Besqab och Bostadsrätterna bildar tillsammans Trygg Bostadsrättsförening. Syftet är framför allt att stärka konsumentskyddet på bostadsrättsmarknaden.

Peab Bostads första Svanenmärkta bostäder visar vägen

När det kommer till hållbar bostadsutveckling har Peab Bostad visat vägen med Brf Lindholmskajen i Göteborg. I bolagets första Svanenmärkta flerbostadsprojekt har bostadsrättsköparna precis flyttat in.

Stort intresse för nya bostäder i Sturefors, Linköping

Brf Vreta By i Sturefors är ett bostadsprojekt som vänder sig till en bred målgrupp. – Vi ser en fortsatt bra efterfrågan på bostadsrätter i Linköpingsområdet. Det bostadskoncept vi har i Vreta By bidrar till intresset. Inte minst för att priserna är överkomliga för många olika bostadsköpare med olika behov, konstaterade Per Svedberg, distriktsc...

Peab Bostad på gång med nya bostadsrätter i Halmstad

Peab Bostad är först ut med 34 bostadsrätter när den fjärde etappen av stadsdelen Fyllinge i Halmstad byggs ut. – Vi har denna gång satsat på något mindre lägenheter och lyckats hålla nere prisnivån utan att ge avkall på kvalitén, förklarar Sara Bergström, projektchef på Peab Bostad.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.