Nyheter

Peab Bostad bygger hållbart boende i Lund – först i världen med ectogrid

Nu trycker Peab Bostad på säljknappen för etapp 1 i Scheele Promenad. Det planeras för ett helt nytt klimatsmart kvarter med totalt 188 bostadsrätter intill Sparta i östra Lund. Boende på Scheele Promenad blir först i världen att få lägre uppvärmningskostnader med energilösningen ectogrid, där överskottsenergi från Medicon Village tas tillvara o...

Första spadtaget för Brf Sirenen i Öster Mälarstrand

I den nya stadsdelen Öster Mälarstrand i Västerås fortsätter Peab Bostad att utveckla bostäder. I fredags invigdes byggstarten av bostadsrättsföreningen Sirenen tillsammans med landshövding Minoo Akhtarzand och förväntansfulla köpare.

Generationsskifte inom Peab Bostad

Sedan halvårsskiftet har Staffan Lundqvist tagit över stafettpinnen efter Pehr-Olof Olofsson som regionchef för Peab Bostad i Väst. De har arbetat tillsammans under flera år och kommer även framöver att ha ett viktigt utbyte när Pelle fortsätter som affärschef för Peab Bostad samt som regionchef för Peab Fastighetsutveckling i Väst.

Första spadtaget för Brf Lindängen i Ingared

Med sol och blå himmel så långt ögat kunde nå togs första spadtaget för Brf Lindängen. Anna Johansson och Marcus Hellman var på plats och ser fram emot att flytta från hyresrätt till sin första bostadsrätt

Brf Ädellövsskogen nästa projekt för Peab Bostad i Alingsås

Stadsskogen har utvecklats till ett av Alingsås populäraste bostadsområden och Peab Bostad har sedan starten 2006 varit en av de ledande aktörerna. I veckan var det klart för ytterligare ett projekt, Brf Ädellövsskogen med 38 lägenheter fördelade på två punkthus.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.