Nyheter

Peab Bostad utvecklar hundra nya bostäder i Vänersborg

Nu ligger Peab Bostad i startgroparna för att lansera ett nytt bostadsprojekt i Vänersborg. Området Hagaparken omfattar ca 100 nya bostäder uppdelade på tre etapper. – Vi kommer att erbjuda en varierad bebyggelse för att attrahera flera olika målgrupper av bostadsköpare, säger Malin Johansson, projektledare på Peab Bostad.

Högtryck för Brf Turbinen i Trollhättan

Det råder en stark framtidstro i Trollhättan och antalet invånare blir fler för varje år. Samma framtidstro gick det att känna under säljpremiären för Brf Turbinen. Närmare 450 personer kom till Innovatum i helgen för en närmare presentation av ett bostadsprojekt som blandar industrihistoria med toppmodern arkitektur.

Avstampet för det nya Gamlestaden

Gamlestaden i Göteborg är en stadsdel under omvandling och Peab Bostad bidrar i allra högsta grad till den utvecklingen. I helgen var det dags för första spadtaget för Brf Gamlestads Brygga med 117 nya bostadsrätter.

Nu blir det ännu tryggare att köpa ny bostad av oss

Hos Peab Bostad slipper du dubbel boendekostnad. Det kan vi försäkra dig om! Sedan 1 december 2017 ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad för alla som tecknar avtal om en bostadsrätt eller ett småhus utvecklat av oss.

Peab förvärvar byggrätter motsvarande cirka 700 bostäder i Kungsängen

Peab Bostad förvärvar mark för bostadsbyggrätter i den nya stadsdelen Rankhus i Kungsängen, Upplands-Bro kommun. Förvärvet ger Peab möjlighet att utveckla och bygga totalt cirka 700 lägenheter för bostads- och hyresrätter.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.