Byggstart för Brf Fotografen i Trollhättan

Under onsdagen samlades ett fyrtiotal personer vid det vattennära Södra Innovatumområdet i centrala Trollhättan för att vara med vid byggstarten av deras nya hem.

Där det idag är schaktmaskiner och grushögar står det under nästa höst 32 nya lägenheter i två punkthus med fantastisk utsikt.

”-Man har nära till naturen, en otrolig utsikt och hela promenadstråket med slussen. Att allting är helt nytt känns också lyxigt förstås. Jag och min man har bott i ett gammalt hus ute på landet i många år, det blir ett riktigt lyft att komma hit” sa Gun Älmegran som med Torbjörn Tapper var de två köpare som tillsammans med arbetschef Jimmy Kleveros tog det symboliska första spadtaget för byggnationen. Nedräkningen till inflyttningen är därmed påbörjad. Efter ceremonin bjöds de framtida grannarna på en tur i kanalen med den inhyrda ångbåten Elfkungen för att mingla och äta räksmörgås tillsammans.

Är du också nyfiken på bostadsrätterna som kommer att utgöra Trollhättans nya skyline? Nästa visning är redan på söndag den 1 september mellan kl. 11-13. Varmt välkommen!

Läs mer om Brf Fotografen här

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.