Kom och fira byggstarten för Brf Lindholmskajen i Göteborg!

Lindholmen är idag ett av Göteborgs mest kunskapsintensiva och dynamiska områden med Lindholmen Science Park som nav. Nya stadsdelen Lindholmshamnen ska bli ett modernt, citynära och hållbart boende, och innebär ett rejält tillskott av bostäder i stadsdelen.

Kvarteren vid kanalen bjuder in till skönt häng på kajen i en urban miljö med närhet till city. Här ska Peab tillsammans med övriga konsortieaktörer bygga över 600 nya bostäder, blandat med butiker, restauranger och förskola.

Torsdagen den 29 september från kl. 17.00 möter du oss på Lindholmen Event & Nöjen där vi bjuder på dj-beat, gott tilltugg och möjligheten att träffa oss och de andra aktörerna som bygger, kl 18:00 tas det symboliska första spadtaget.

Kom till Lindholmshamnen och upptäck den nya stadsdelen och ta chansen att ställa dina frågor samtidigt som du får en bild av hela den nya stadsdelen nära vattnet. Lättast att ta sig till Lindholmen Event & Nöjen, Anders Carlssons gata 2 är med båt till Lindholmspiren alternativt buss till Regnbågsgatan. Kommer du med bil så finns närmaste parkering på Planetgatan.

Varmt välkommen!

Anmäl dig gärna på följande länk

http://bit.ly/2c7heX6

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.