Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

21 Augusti 2019Kvarnholmens dag 24 augusti på vackra Kvarnholmen i Nacka

Välkommen till Kvarnholmens dag – en familjedag full av musik, aktiviteter och mycket mer!

Lördag 24 augusti är det återigen dags för Kvarnholmens dag. Det blir en dag full av aktiviteter, musik, överraskningar, upptäckter, mat och dryck. Kom och fira med oss!

På Kvarnholmens dag finns något att göra och uppleva för alla, stora som små. Det blir bland annat  teaterlek och roligheter med Cirkus Smått. Ansiktsmålning och fotbollslek. På torget erbjuds provsmakning från lokala handlare, loppmarknad och musik. Se Kvarnholmen från sjön i våra guidade båtturer och hör mer om holmens historia. Under dagen kan du även besöka oss i vårt showroom på Tre Kronors väg 41C. Här berättar vi mer om våra kommande bostäder i Kvarnholmsterrassen 1, ett nytt och modernt boende på Kvarnholmens södra sida!

Se hela programmet och tider för dagen på https://kvarnholmen.com/kvarnholmens-dag-2019/

Varmt välkommen!

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med ca 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norgea och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.