Nu fortsätter utbyggnaden av nya folkets park I Uddevalla

Välkommen på säljpremiär för Brf Polketten!

Nu startar snart försäljningen av nästa etapp i populära Nya Folkets Park. Det har varit en stor efterfrågan på bostadsrätterna i första bostadsrättsföreningen Brf Jazzen där bostäderna står färdiga för inflyttning under 2015. Här blir de nya lägenheterna i Brf Polketten ett välkommet tillskott med sina 30 lägenheter om 2-4 rok där inflyttning planeras till sommaren 2016.

– Nu går vi vidare med att förbereda säljpremiären för de nya bostäderna i Brf Polketten. Barnfamiljer men även singelhushåll och äldre tror vi är intresserade av hustypen och prisnivån, säger Emelia Antonsson, projektutvecklare på Peab Bostad.

Brf Polketten kommer att kännetecknas av småskaliga bostadshus i två våningsplan med en attraktiv prisbild. Trivsamma gårdsmiljöer kommer vara ett sätt att skapa samvaro i området med gemensamma samlingsplatser för utemöbler och grillar. Dessutom ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet, och en mindre trädgårdsyta till bostäderna på entréplan.

–Brf Polketten förenar det bästa från två världar. Vi kan bjuda på flera av de mervärden som en egen villa har men utan jobbet att vara husägare, konstaterar Emelia Antonsson

Vi hoppas på ett stort intresse från Uddevallaborna. Det är uppbenbart att det finns en marknad för mindre bostadsrätter i en attraktiv miljö och till ett överkomligt pris. Speciellt då Folkets Park kommer att bli en del av den blandstad som många efterfrågar idag med bland annat olika boendeformer, säger Emelia Antonsson.

Är du nyfiken på de nya bostäderna i Brf Polketten? Varmt välkommen på säljpremiär med presentation av projektet nu på torsdag!

När: Torsdag 9 oktober kl. 17.30.
Var: Hörsalen på Bohusläns museum, Museigatan 1, Uddevalla

Läs mer om de nya bostäderna i Nya Folkets Park här!

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.