Säljpremiär för bostadsrätterna på Klevens Udde, Smögen

På söndag startar försäljningen av den första etappen utav bostäderna på Klevens Udde, ett exklusivt boende olikt något annat längs Bohuskusten.

Den första etappen av bostadsrätterna på Klevens Udde omfattar 8 lägenheter med planerad inflyttning under 2014. I området finns även de exklusiva Hamnhusen, fem äganderätter ritade av Wingårdhs arkitektkontor, som redan ligger ute till försäljning.

Bostadsrätterna och Hamnhusen är inspirerade av de bohusländska fiskarstugorna och får faluröda fasader. Tillsammans bildar de ett nytt bostadsområde i hjärtat av Smögen med fantastisk havsutsikt och öppet hav utanför dörren.  Här bor man med närhet till all service man kan tänkas behöva hela året runt. Samtidigt som man bor i Västkusten bästa sommarpärla. Till den egna båtplatsen är det endast 50 meter.

– Förutom de tre bryggor som redan finns bygger vi en strandpromenadsbrygga vid Hummermagasinet, vilket utöver ett trevligt promenadstråk möjliggör ännu fler båtplatser. Det gör att vi kan erbjuda många nya båtplatser i en kommun där det i dagsläget är flera års kö till de befintliga säger Susanne Kristensson, Projektutvecklare på Peab Bostad Väst.

Lägenheterna varierar i storlek och byggs i tvåplanshus med garage i markplan. Förutom underbar havsutsikt får området också en gemensam pool och lekyta för de minsta.

Varmt välkommen på säljpremiär nu på söndag! 

Tid: Söndag 28 april, kl. 11.00-12.30
Plats: Klevens Udde, Klevenvägen, Smögen

Läs mer om bostadsrätterna på Klevens Udde!

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.