Säljpremiär för brf Landningsbanan, Ämhult, Torslanda

Bo bekvämt med vardagen runt hörnet.

Nu fortsätter Peab utbyggnaden av havsnära Amhult i Torslanda.  Förra året påbörjades bygget av 56 bostadsrätter i Brf Lufthamnen och nu kommer ytterligare 60 nya lägenheter under namnet Brf Landningsbanan.

– Vi upplever att Amhult blir allt populärare för bostadsrättsköpare. Inte minst tack vare att infrastrukturen nu är på plats med bra kommunikationer till Göteborg och närheten till naturen och ett aktivt fritidsliv, säger Robert Pemaj, projektutvecklare på Peab Bostad.

Den officiella säljstarten för Brf Landningsbanan sker redan denna vecka men redan har ett tiotal kontrakt undertecknats från köpare som var tidiga med att anmäla sitt intresse.

-Projektet har fått en bra start och det beror på att vi lyckats utveckla vårt bokoncept ytterligare. Denna gång har vi arbetat lite annorlunda mot hur vi brukar göra. Arkitekter och inredningsdesigners har fått ta ett steg tillbaka och istället har vi gett extra stort inflytande till våra kunder. Det har bland annat resulterat i fler yteffektiva lösningar.

-De människor som valt att bosätta sig i Amhult vill kombinera det bästa från två världar. Kollektivtrafiken med bussar till Göteborg ligger bara ett stenkast från lägenheterna samtidigt som det är nära till det lokala köpcentret och inte minst salta bad och andra naturupplevelser, konstaterar Robert Pemaj.

Bostäderna i Brf Landningsbanan blir moderna och välplanerade, här bor du på 49 -82 kvm med rymliga balkonger eller uteplatser. Tack vare det centrala läget i Amhult finns matbutik, bank, apotek, frisör, systembolag och populära Kulturhuset Vingen alldeles runt hörnet. Garageplats finns under den stora gröna innergården och självklart erbjuds även hiss. Inflyttning planeras till vintern 2016.

Är du nyfiken på de nya bostäderna i Amhult? Varmt välkommen på tomtvisning med efterföljande visningspremiär av Brf Lufthamnens nya visningslägenhet nu på söndag.

När: Söndag 24 augusti kl. 16.00.
Var: Segelflyget 14


Läs mer om de nya bostäderna i Brf Landningsbanan och Brf Lufthamnen här!

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.