Säljpremiär för nya bostäder i Huvudsta centrum i Solna!

Glömt att handla mjölk till kaffet? Ingen fara, det är bara att ta hissen ner till centrum. Bo bekvämt, nytt och enkelt i brf Magneten i Huvudsta centrum i Solna. Välkommen på säljpremiär 3/2 kl 12-14 på Hotell Park Inn i Solna centrum!

Nu kan du anmäla intresse för etapp 3 som kommer att byggas på Huvudsta Centrum i Solna. Ta hissen direkt ner till tunnelbanan och centrum. Fina bostäder med gemensam trädgårdstäppa och många med dubbla balkonger/terrasser. Bo nära vatten, strandpromenad och City. 100-tal lägenheter i 1-5 rok. Bli först med att välja läge, utsikt och storlek som du drömmer om.

Lägenheterna är byggda i moderna, ljusa toner med öppna, sociala ytor mellan kök och vardagsrum - den självklara samlingsplatsen för familj och vänner. Här finns utrymme för både storslagna middagar och en rogivande kopp te på den rymliga balkongen. En stark kontrast till det brusiga livet i husets entréplan. Brf Magneten är bokstavligen byggt på Huvudsta Centrum. Bottenvåningen ligger inte längre på marken utan tre våningar upp med lägenheter som har terrass eller uteplats mot gården. Just spännvidden mellan det urbana/livliga och det trygga/hemkära är det som sticker ut. Det unika i bostadsprojektet.

BO SMART
Huvudsta är en stadsdel i expansiva Solna kommun. Ett område som hårdsatsar när det gäller kommunikationer, bostäder och förmågan att locka till sig attraktiva företag och nya arbetstillfällen. Med ett läge mellan Sundbyberg, Solna, Karolinska och nya Friends Arena ligger Huvudsta och Brf Magneten perfekt. Här bor du tre tunnelbanestationer från knutpunkten Fridhemsplan, fem från T-Centralen och bara en promenad bort till Kungsholmen. Var smart - bo där det händer.

Läs mer om Brf Magneten här!

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.