Stort intresse för Brf Hälle Lider i Ljungskile

Ljungskile har de senaste åren fått allt fler invånare, vilket ökat efterfrågan på både befintliga och nya bostäder. Nu är Peab Bostad på gång att starta försäljningen av 32 nya bostadsrättslägenheter och har direkt fått en stark respons.– Vi har redan före säljstart fått närmare 500 intresseanmälningar. Det visar att Ljungskile och Brf Hälle Lider är en attraktiv kombination, konstaterar Emelia Antonsson, projektledare på Peab Bostad.

7    Ljungskile har de senaste åren haft en positiv inflyttningstrend och det påverkar naturligtvis tillgången på bostäder. Den som skannar av utbudet via hemnet.se upptäcker att objekten som är till salu går att räkna på ena handens fingrar. Det är också en av förklaringarna till det stora intresset för Brf Hälle Lider som onekligen kan erbjuda det bästa av två världar; att lätt kunna ta sig till storstaden och samtidigt ha naturen alldeles inpå knuten och nära till havet.

Brf Hälle Lider ligger alldeles vid Skälläckerödsbäcken, nära Ljungskileskolan och Kulturens Hus. Huskroppen är ett lamellhus med loftgång samt separat hiss- och trapphus som är anpassat efter tomtens topografi. Detta har skapat förutsättningar till ett parkeringsgarage under huset. Fasaden har puts i varma, neutrala färgtoner kombinerat med träpanel vid entréer.

Själva lägenheterna är fördelade på 2:or, 3:or och 4:or från 62 till 108 kvm varav två terrasslägenheter längst upp där det går att få en glimt av havet.

Samtliga lägenheter har inglasade balkonger i sydvästligt läge och utsikt över den grönskande bäckravinen. Även terrasslägenheterna har delar av den generösa uteplatsen inglasad.

– Vi kan erbjuda ett mycket bekvämt boende för alla som vill ha nära till naturen, men som inte längre vill sköta om en trädgård. Rejält tilltagna badrum och parkering i garage understryker ytterligare känslan av vardagslyx och det lilla extra, säger Emelia Antonsson.

Till Ljungskile centrum är det en promenad på några hundra meter där det finns både mataffär, service och caféer. För den som vill byta lugnet på Hälle Lider och Ljungskile, finns det utmärkta kommunikationsförbindelser till storstadslivet i Göteborg eller för den delen det större utbudet av shopping i Uddevalla eller Stenungssund. Ljungskile har ett bekvämt pendlingsavstånd för den betydligt större arbetsmarknaden som Göteborg och Uddevalla utgör.

Bildtexter:
1) Brf Hälle Lider i Ljungskile erbjuder 32 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rum och kök. Huskroppen har puts i en neutral färgskala och samtliga balkonger är inglasade.

Fakta Brf Hälle Lider
Byggbolag: Peab Bostad
Arkitekt: Marie-Ann Fredriksson, Forum Arkitekter
Antal lägenheter: 32
Storlek: 2–4 rok, 62–108 kvm
Pris: 2 099 000 – 4 199 000 kr
Avgift: 3 456 – 5 360 kr

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Emelia Antonsson, projektutvecklare på Peab Bostad, 0733-37 33 82, emelia.antonsson@peab.se.

Kajsa Jacobsson, vik pressansvarig Peab, 0725-33 34 84, kajsa.jacobsson@peab.se

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.