Stort intresse när Peab bjöd in till områdesvisning för Brf Lindängen i Ingared

Nyligen var det områdesvisning och första presentation av planlösningarna för Brf Lindängen i Ingared. Det firades med en rad aktiviteter för nyfikna besökare och blivande lägenhetsägare. På plats fanns Peab som är en del av konsortiet för att visa upp det nya projektet och prata med intressenter.

Inför områdesvisningen av Brf Lindängen i Ingared var intressenter på plats redan innan utsatt tid. Ett stort intresse fanns bland boende i Ingared men även inresande från Borås, Göteborg, Alingsås och Gråbo. Peab Bostad fanns på plats och det bjöds på korvgrillning, häst och vagn och en poängpromenad i området.

Inom Brf Lindängen planeras 28 bostadsrättslägenheter i fem stycken tvåvåningshus. Bostäderna varierar i storlek från två till fyra ROK och 55 till 83 kvm. Lägenheterna på markplan får även en egen trädgård på 100–200 kvm medan lägenheterna på övre våningen har en egen balkong på 11–14 kvm. I området finns flertalet grillplatser och närhet till skola, bibliotek samt badplats.

Satsningen bygger på att bevara den gemytliga känslan som redan finns i Ingared.

- Vi har fokuserat på att lyfta den mysiga och lantliga känslan. Det blir som ett samhälle i mindre skala med promenadstråk längs den nya dammen, lekplats och gårdar mellan husen, säger Johan Thyni, projektledare på Peab Bostad.

Bostadsrättföreningen ligger endast ett stenkast från E20 som tar en till Göteborg på 30 minuter och till Alingsås på 10 minuter. Vid hållplatsen i närheten passerar Lerumsnabben mot Göteborg, kollektivtrafik mot Alingsås samt till närliggande pendeltågsstation.

- Ingared är ett lugnt och tryggt litet samhälle med närhet till pulsen i staden. Vi ser det som en stor fördel för både äldre och barnfamiljer eller blivande barnfamiljer. Kommunen har gjort klart att det kommer byggas en större lekplats bakom bostadsrättsföreningen som även passar för de äldre barnen, avslutar Johan Thyni.

Intresseanmälningen för Brf Lindängen är öppen och säljstart sker under hösten 2017.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Johan Thyni, projektledare Peab Bostad, 031-700 84 47, johan.thyni@peab.se

Heidi Papillero, försäljningschef Peab Bostad, 031-700 84 16, heidi.papillero@peab.se

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 15 000 anställda och en omsättning på 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.