2013-05-15

Välkommen på säljpremiären av Brf Skridskoåkaren i Häggvik Strand, Stockholm!

nytt fint bostadsområde fram med närhet till både vacker natur, bra kommunikationer och shopping.

Just vid Norrvikens början mellan Minervavägen och Sollentunavägen växer ett nytt, fint bostadsområde fram med närhet till både vacker natur, bra kommunikationer och shopping.

Kvarteret Häggvik Strand växer så det knakar. Nu är det dags för etapp två och Brf Skridskoåkaren som består av 70 bostadsrättslägenheter, 1- 4 rum och kök. Huskropparna är byggda i tre till sex våningsplan och är placerade mellan grannbostadsrättsföreningen Brf Kanotistens hus och Norrvikens glittrande vatten.

Redan på ritstadiet var tanken att lägenheterna skulle bli något extra. Bostäderna är ytterst välplanerade och ljuset strömmar in via de generösa fönstren, ofta från flera väderstreck.

Gemensamt för alla bostäder är de snyggt mattlackade parkettgolven i ek, att det finns ett externt källarförråd och möjlighet till garageplats. Samtliga lägenheter har dessutom ett eget uterum i form av balkong, terrass eller uteplats.

Vad sägs om att dricka morgonkaffet på en balkong om 7 kvadratmeter eller på en 32 kvadratmeter stor terrass? Valet är ditt.

Lägenheterna har öppna planlösningar i varierande storlek, från supereffektiva ettor till fyrarummare med takterrass och möjlighet till braskamin. Vad du än väljer får du ett bekvämt boende med goda förvaringsmöjligheter, badrum med spa-känsla och fräscha kök som inget hellre vill än att du sätter igång och kreerar bland all modern köksutrustning.

Och du, vilken lyx att få bo i en lägenhet där ingen annan tidigare satt sina spår. Säg adjö till utdragna renoveringar och välkomna istället moderna lösningar som spar på naturens resurser.

Välkommen till Häggvik Strand – boendet med den goda känslan.

Varmt välkommen på säljpremiär i vår visningsbod!

Adress: Sollentunavägen 269, Sollentuna
Tid: Söndag 19 maj kl. 13.00–14.00

Läs mer om Brf Skridskoåkaren här!