Välkommen på visning av Råck16 i Stockholm

Den 12 och 19 maj slår vi upp dörrarna till våra visningslägenheter på plan 15. Kom och njut av utsikten!

I Råcksta i Stockholm förvandlar vi ett arkitektoniskt landmärke till ett unikt boende. Välkommen till Råck16!

Här kan du snart flytta in i en bostad som erbjuder något utöver det vanliga. Råck16 förvandlas successivt till ett hus som öppnar upp för ett lite mer lustfyllt, lite mer inspirerande sätt att leva. De 231 unika lägenheterna i huset kommer att variera i storlekar från 1-4 rum och kök.

Varje lägenhet kommer att få sin egen karaktär, där varje planlösning är skapad för att ge så mycket ljus och rymd som möjligt. När den ursprungliga interiören utvecklas till moderna bostäder kommer befintliga element som bärande pelare, spännande vinklar och stora glasytor att ge unik karaktär åt varje enskild lägenhet. Du kan välja mellan tre olika inredningsstilar – Retro, Industri och Färg. Här kommer t ex att finnas möjlighet att välja kök med fristående kylskåp av 50-talsmodell, linoleumgolv istället för traditionell stavparkett på golvet, färger och fondväggar med tydlig 50-talsprägel osv. Allt i modern och funktionell tappning.

Alla lägenheter i huset, från den största till den minsta, får fransk balkong med stor balkongdörr som släpper in ljus och luft. Några av lägenheterna i bottenvåningen får egen uteplats. Högst upp på taket till Råck16 kommer att anläggas en terrass på 100 kvm – öppen för allt från grillkvällar till soldagar och annan samvaro med grannar och med vänner. Råck16 erbjuder helt enkelt ett nytt sätt att bo och ett annat sätt att leva.

Välkommen till våra visningslägenheter på plan 15 och njut av utsikten!
Tid: den 12 och 19 maj, kl 12.00 - 14.00
Adress: Råcksta Gårdsväg 5, Råcksta (Stockholm)

Välkomna!

Läs mer om Råck16 här!

Följ Råck16 på Facebook!

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.