Brf Origo - Din nya mittpunktVIP-SIDA

Välkommen till Brf Origo!

Vill du bo i ett hållbart hem och på optimalt läge i nya Mariastaden? Ja, då kommer du att trivas i Brf Origo. Här blir det enkelt att njuta av livets goda med närhet till allt du behöver. Bostäderna certifieras enligt Svanen och byggs i hållbara och beprövade material – nya hem för en sundare morgondag.

Vi planerar också för utemiljöer utöver det vanliga så att du verkligen kan njuta både inne och ute! Här väntar ett grönt, skönt liv mellan husen. På gården samsas fina mötesplatser med lekytor, solbänkar, pergola, odlingslådor och ätbara växter.

Försäljningsmaterial
På denna sida har du som intressent tillgång till allt material innan det släpps publikt. Under Dokument & länkar längre ner nedan hittar du all information du behöver inför ett kommande bostadsköp såsom sälj- och planritningskatalog, prislista och frågor och svar. I vår bostadsväljare kan du klicka runt för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.

Välkommen hem till Brf Origo – din nya mittpunkt!

 
Kontaktpersoner
Johannes Midbjer

Johannes MidbjerSvenska Mäklarhuset0704 48 50 29Kontakta mig via e-post

Bostadsväljare

Klicka runt i bostadsväljare för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.  i högra hörnet för att visa i fullskärm. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på pilarna i bildens kant. Uppe till vänster kan du klicka på strecken för att filtrera. Här kan du sortera på pris, antal rum och kök, storlek, våningsplan eller huskropp. Klicka sedan på en lägenhet för att läsa mer och se planritningen.

Hitta ditt nya drömhem i Brf Origo