Brf Origo - Din nya mittpunktVIP-SIDA

Välkommen till Brf Origo!

I Brf Origo blir det enkelt att njuta av livets goda med närhet till allt du behöver i vardagen!

 

Välkommen att välja din bostad!
Äntligen har försäljningen av Brf Origo startat! För att vara med i fördelningen av bostäderna och nyttja din förtur behöver du fylla i vår köpanmälan. Turordningen att välja bostad baseras på det datum du anmälde intresse för projektet. Köpanmälan är inte bindande utan ger dig möjlighet att nyttja din förtur. I köpanmälan skriver du in de bostäder du är intresserad av. Man kan endast lämna in en köpanmälan per person.
 

Instruktioner - Köpanmälan:

Köpanmälan är nu öppen och stänger måndagen den 5/12 kl. 10:00. Klicka på "Fyll i din Köpanmälan här" för att fylla i dina önskade val. Spara ner pdf:en och mejla sedan till mäklaren eller lämna in den under ett möte tillsammans med mäklarna.

 
Välkommen på säljstart - 30/11 kl. 17-18
Nu på onsdag den 30/11 kl. 17-18 är du välkommen till Svenska Mäklarhuset på Grepgatan 44 i Helsingborg. På plats träffar du mäklarna Anna och Linda och representanter från Peab Bostad. Vi berättar om projektet, svarar på frågor och bjuder på glögg och pepparkakor. För er som vill tar vi även en promenad till platsen där vi planerar för Brf Origo. Med dig hem får du också en påse med material! Har du ej möjlighet att komma denna dag, mejla mäklarna för att boka in en separat sittning.

OBS anmälan krävs! För att undvika trängsel mejla vår mäklare Anna Ernér för att boka din plats, ange antal i sällskapet! 

Försäljningsmaterial
Under Dokument & länkar längre ner nedan hittar du all information du behöver inför ett kommande bostadsköp såsom sälj- och planritningskatalog, prislista och frågor och svar. I vår bostadsväljare kan du klicka runt för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.
 
Kontaktpersoner
Anna Ernér

Anna ErnérSvenska Mäklarhuset0704-82 27 19Kontakta mig via e-post

Linda Gasslander

Linda GasslanderSvenska Mäklarhuset0704-33 16 70Kontakta mig via e-post

Bostadsväljare

Klicka runt i bostadsväljare för att hitta ditt bästa läge i kvarteret.  i högra hörnet för att visa i fullskärm. Du tar dig runt kvarteret och ändrar vy genom att klicka på pilarna i bildens kant. Uppe till vänster kan du klicka på strecken för att filtrera. Här kan du sortera på pris, antal rum och kök, storlek, våningsplan eller huskropp. Klicka sedan på en lägenhet för att läsa mer och se planritningen.

Hitta ditt nya drömhem i Brf Origo