Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Västerås, Öster MälarstrandKv. Poseidon

Kommande
Säljstart:Premiminärt hösten 2019Bostäder:102Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Nya bostadsrätter på Öster Mälarstrand

Nya hem med allt du önskar för ett bekvämt liv, med närhet till Mälaren!

I kvarteret Poseidon planerar vi för nya moderna bostäder i Öster Mälarstrand, ett stenkast från Mälaren och småbåtshamn och promenadavstånd till Västerås centrum och järnvägsstation.
I närområdet finns livsmedelsbutik apotek, bibliotek och vårdcentral. Öster Mälarstrand bjuder också på caféer, restauranger, blomster- och inredningsbutiker. Dessutom finns frisör, gym och bankkontor inte långt ifrån kommande Poseidon.

Kvarteret Poseioden planeras med en privat innergård, härliga balkonger och uteplatser och fina möjligheter för umgänge med familj och vänner. Lägenheterna planeras med allt man önskar; moderna vitvaror, helkaklade badrum, extra WC i de större lägenheterna, välplanerade planlösningar för gemenskap och ett bekvämt liv. En gemensamhetslokal och övernattningslägenhet planeras i etapp 2, och i båda etapperna gemensam tvättstuga med moderna maskiner. Dessutom planeras det förvaringsmöjligheter av matkassar. I cykelförrådet görs plats för en praktiskt verkstad där man också kan spola av sin cykel eller barnvagn enkelt.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vår nyproduktion Kvarterat Poseidon Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan. Vi håller dig också uppdaterad med information om våra nya hem och bjuder in till säljpremiär.

Med reservation för ändringar. Illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner
Boris Yukhin

Boris YukhinPeab021-15 49 00Kontakta mig via e-post

Frida Jakobsson

Frida JakobssonPeab0733-37 51 87Kontakta mig via e-post