Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Borlänge3.1302 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 4Rum:5Boarea:108 kvmHiss:JaAvgift:6 483 kr

Gavelfemma för dig som vill ha gott om svängrum

Här finns lägenheten för dig som inte vill tumma på storleken men som tröttnat på villan. Här ryms hela familjen och även hemmakontoret.

Med väl genomtänkt regi och fantastisk rekvisita välkomnar vi dig till Brf Teatern. Nybyggda hem mitt i stan. Precis intill Maximteatern, insprängt i vacker stadsmiljö med fina, äldre fristående villor åt ena hållet och nya spännande flerfamiljshus åt andra. Här i centrala Borlänge är det lätt att leva, träna, umgås, hänga i någon av stans alla parker eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv.

I området finns flera förskolor och skolor. Den som ligger närmast är Immanuelskolan och Mjälgaskolan som båda går från förskoleklass och uppåt. Perfekt promenadavstånd för att lämna och hämta eller för äldre barn som kan gå själva till skolan. För de största barnen ligger Helixgymnasiet i närheten och snäppet längre bort ligger också Högskolan i Dalarna.

Bostäderna
Brf Teatern består av Svanenmärkta kvadratsmarta hem där vi gjort det lätt att möblera, trivas och umgås. Med öppna planlösningar, praktisk sovalkov och välutrustade kök till exempel. Många lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser, en perfekt plats för att avnjuta en kopp kaffe.

Känslan av nytt
I Brf Teatern är det du som ska trivas. Därför erbjuder vi flera personliga tillval, så att du själv ska kunna bestämma vilken kulör du vill ha på väggarna, typen av köksluckor, om du föredrar en blandare i mässing istället för krom eller om du vill ha en annan typ av golv än ekparketten som vi valt. Peab Bostad satsar alltid på fina material och bra kvalitet, oavsett som du väljer standard eller gör tillval.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Teatern kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Teatern betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Boka personligt möte
Varmt välkommen att kontakta Svenk Fastighetsförmedling för en personlig visning. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Teatern? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Karolina Kempe

Karolina KempeSvensk Fastighetsförmedling073-821 02 92Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?