Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Mysig innergård med pergola

Borlänge1.1402 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 4Rum:3Boarea:79 kvmHiss:JaAvgift:4 690 kr

Nästa visning:

Ring för att boka din personliga tid med mäklaren!

Läs mer

Härlig gaveltrea högst upp!

Välkommen till en av de bästa lägenheterna i hela projektet, en ljus och fin gavel 3:a högst upp i huset med härlig balkong!

Med väl genomtänkt regi och fantastisk rekvisita välkomnar vi dig till Brf Teatern. Nybyggda hem mitt i stan. Precis intill Maximteatern, insprängt i vacker stadsmiljö med fina, äldre fristående villor åt ena hållet och nya spännande flerfamiljshus åt andra. Här i centrala Borlänge är det lätt att leva, träna, umgås, hänga i någon av stans alla parker eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv.

I området finns flera förskolor och skolor. Den som ligger närmast är Immanuelskolan och Mjälgaskolan som båda går från förskoleklass och uppåt. Perfekt promenadavstånd för att lämna och hämta eller för äldre barn som kan gå själva till skolan. För de största barnen ligger Helixgymnasiet i närheten och snäppet längre bort ligger också Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer och service på nära avstånd
Här bor du verkligen mitt i smeten. Men skulle du vilja ta bussen ligger hållplatsen bara 50 meter från din port. Och vill du ta dig till Borlänge resecentrum gör du det med en kort promenad eller snabb cykeltur. Det är bara en kilometer dit.

Precis här i ditt närområde finns mängder av restauranger, kaféer, bio, teater, massor av träningsmöjligheter, apotek, bank, shopping, sjukhus. Och en bit bort väntar även Kupolen med stormarknader, köpcentrum och Ikea.

Bostäderna
Här väntar 44 Svanenmärkta hem: två till fem rum och kök om 51-108 kvm. Brf Teatern består av kvadratsmarta hem där vi gjort det lätt att möblera, trivas och umgås. Med öppna planlösningar, praktisk sovalkov och välutrustade kök till exempel. Många lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser, en perfekt plats för att avnjuta en kopp kaffe.

Känslan av nytt
I Brf Teatern är det du som ska trivas. Därför erbjuder vi flera personliga tillval, så att du själv ska kunna bestämma vilken kulör du vill ha på väggarna, typen av köksluckor, om du föredrar en blandare i mässing istället för krom eller om du vill ha en annan typ av golv än ekparketten som vi valt. Peab Bostad satsar alltid på fina material och bra kvalitet, oavsett som du väljer standard eller gör tillval.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Teatern kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Teatern betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Boka personligt möte
Varmt välkommen att kontakta Niklas eller Viktor på Svenk Fastighetsförmedling för en personlig visning. Kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Niklas Sandberg

Niklas SandbergSvensk Fastighetsförmedling070-275 54 43Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?