Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Borlänge, BorlängeTeatern

Kommande
Säljstart:Prel hösten 2020Bostäder:80Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-3Boarea:32-83 kvm

Nya bostäder granne med Maximteatern

Nu planerar vi för nya bostadsrätter i varierande storlekar. Här bor du nära city, parker och Maximteatern.

Bekvämt boende med nyproduktionens alla fördelar och centralstationen på behagligt promenadavstånd. Här bor du med Borlänge centrum med nöjen och restauranger runt hörnet. Gillar du shopping är det bara 1,5 km till Kupolen köpcentrum och större varuhus som IKEA och Coop. Det är också nära till hands att ta en picknick i en av stadens fina parker, där Humleparken är den som ligger närmast.

Tycker du om att träna och röra på dig finns det flera gym och träningsanläggningar centralt dit du tar dig till fots på bara några minuter. Till Sportfältet med planer för fotboll, rugby, amerikansk fotboll och skridskor är det bara 3,5 km. En perfekt cykeltur med andra ord. Vill du åka längdskidor finns ett finns Bergebo motionscentral ca 5 km från ditt nya hem. Är du mer intresserad av utförsåkning tar det bara 15 min med bil till Romme alpin.

Studerar du eller någon i familjen? Inga problem! Det ligger flera gymnasieskolor centralt i Borlänge med olika utbud av utbildningar och Högskolan Dalarna ligger bara 10 minuter bort på cykel.

I kvarteret granne med Maximteatern planerar vi nu första etappen av tre, för ca 50 lägenheter om 1-4 RoK i storlekarna 32-83 kvm. Alla lägenheter får balkong och de flesta är placerade ut mot den gemensamma innergården. De lite mindre lägenheterna är smart planerade med skjutdörrar till sovrum för bästa möjliga yteffektivitet och alla lägenheter får förråd inne i lägenheten.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Teatern kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Teatern betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Ta chansen att vara med från början
Vi är i ett skede i projektet men du kan redan nu lämna in en intresseanmälan så du garanterar dig en förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas i turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kontaktar dig som gjort en intressanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?