Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

GävleB1204 - Grafikergatan 29

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 3Rum:2Boarea:54 kvmHiss:JaAvgift:3 120 kr

Nya bostäder i Södra Hemlingby!

I attraktiva Södra Hemlingby bygger vi naturnära bostadsrätter. En riktig boendepärla som har nära till allt. Nu endast en lägenhet kvar!

I harmonisk miljö intill skog och naturliv bygger Peab Bostad nu bostadsrättsföreningen Brf Södra Hemlingby. Ett modernt kvarter med 23 bostadsrätter i kvarterats första etapp. Vi har ett fåtal tvåor kvar till försäljning så passa på att boka din lägenhet.
Finns inte ditt drömhem kvar i föreningen kan du nu göra intresseanmälan till nästa etapp i kvarteret, Södra Hemlingby 2, som planeras med 46 lägenheter granne med första etappen.

Knappt 5 kilometer från centrala Gävle växer nu en helt ny stadsdel fram, Södra Hemlingby. Med en skön blandning av lägenheter, radhus, parhus och villor. Ta chansen och förvärva en ny välplanerad, svanenmärkt lägenhet, välj bland tvåor, yteffektiva treor och fyror. Det här kommer bli en riktig boendepärla på bekvämt avstånd från stadens stress, men samtidigt nära till hela dess rika utbud.

Läge för aktiv fritid, och samtidigt nära till handel
Att bo i Brf Södra Hemlingby innebär att bo med närhet till vackra Hemlingby naturreservat, och alla möjligheter till en aktiv fritid. Här finns orörd natur med motionsspår, cykelleder, och även en mountainbikebana - vintertid kan ni åka på längdskidor genom den lugna skogen, eller ha kul i slalombacken.

Från ditt nya hem har du dessutom nära till Hemlingby köpcentrum med livsmedelsaffärer och stora butikskedjor. När du vill in till stan finns fina cykelvägar som leder dig till Gävles shoppingstråk, restauranger och nöjen. Åker du hellre kollektivt trafikerar 4:ans buss i området och med bil tar du dig in till stadskärnan på bara några minuter.

En helt ny skola planeras också i den nya stadsdelen som står klar preliminärt hösten 2022.

Hem för bekväma liv
Lägenheterna i Södra Hemlingby är alla välplanerade där vi lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så ditt nya hem får en god standard från start. Den ljusa och öppna planlösningen ger dig ett lättmöblerat hem och en bra grund att bygga vidare på med din personliga stil. Kök utrustat med moderna vitvaror och badrum med både tvättmaskin och torktumlare, alt kombimaskin. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden och alla har en härlig balkong.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Södra Hemlingby betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse för löpande information!
Är du intresserad av våra nya hem i Hemlingby? Anmäl ditt intresse här på projektsidan så får du löpande information om projektet.


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Kontaktpersoner
Elna Nilsson

Elna NilssonLänsförsäkringar0709-18 48 80Kontakta mig via e-post

Maria Wallström

Maria WallströmLänsförsäkringar076-878 58 66Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?