Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Översiktsbild

GävleC7 - Gökärtsvägen 14

Såld
Tillträde:Prel. 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:5Boyta:100 kvmAvgift:5 518 kr

Bara ett fåtal lägenheter kvar till försäljning!

I rofyllda Lindbacka bygger vi ytsmarta och ljusa lägenheter och radhus med genomtänkt planering.

Ett boende perfekt för ett aktivt liv. Här kan du i princip sätta på dig skidorna utanför din egen dörr och börja dagen i spåret eller sommartid bära golfklubbarna till närmsta utslag. Gävle golfklubb ligger granne med Brf Lindbacka och är en av Sveriges största golfanläggningar.

Det kommer även finns en nybyggd förskola och du kommer få närhet till såväl skolor, matbutik och vårdcentral. I området planeras också för en ny lekplats i kombination med pulkabacke och grillplats.

Lägenhet med ytsmarta lösningar
Nu finns det enbart ett fåtal lägenheter kvar i storlek 3 RoK.
Alla bostäder får en stor balkong om ca 11 kvm eller uteplats om ca 13,5 kvm. Mellan husen skapas mysiga gårdsmiljöer med sittplatser och grönytor för barnen att leka på. Ingår även ett förråd till varje lägenhet om 4 kvm.
Lägenheter har ytsmarta lösningar och med generösa ljusinsläpp. Alla får öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum, rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymmen, klädkammare och badrum med tvättmöjligheter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Lindbacka betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.


Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.