Centralt, Gävle1-1002 - Norra Köpmangatan

Till salu
Tillträde:Preliminärt kvartal 1 2026Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:3Boarea:110 kvmHiss:JaUteplats:JaPris:4 995 900 krAvgift:6 950 krIngår i avgiften:Värme, Kallvatten, Sophämtning

Nästa visning:

Vi ses på Svensk Fastighetsförmedlings kontor där Erika berättar mer om våra nya hem i centrala Gävle. Välkommen! För att boka in dig på visningen eller om visningstiden inte passar dig kontakta Erika Lindgren på Svensk Fastighetsförmedling 070-5310815

Läs mer

Stor härlig trea på entréplan med köksö och skafferi

Öppna och sociala ytor i kök och vardagsrum, här ges plats för den matlagningsintresserade med gott om bänkytor och förvaring i köksö samt skafferi. Utöver detta finns en ovanligt stor uteplats om ca 31kvm i sydvästligt läge. Denna lägenhet erbjuder även helkaklat badrum såväl som gäst-wc.

Nu planerar vi 31 nya exklusiva bostäder intill Rådhusesplanaden, bara 300 meter promenad från Stortorget. I centrala Gävle är det lätt att leva, träna, umgås eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv. Ta en kortare promenad till Gävles nya kulturhus Agnes som är under uppförande eller väster ut längs med Gavleån mot Gävle Konserthus och lugnet i Boulognerskogen eller varför inte öster ut mot Alderholmen och utloppet i Gävlebukten. Allt inom nära räckhåll!

Till Stortorget går du på fem snabba minuter. I centrala Gävle finns restauranger, caféer, shopping, nattklubbar, banker, hotell, livsmedelsbutiker, apotek och flera vårdcentraler. Gävle sjukhus ligger 2 km bort. När du vill träna kan du välja bland flera gym. Värm upp med en kort joggingtur dit.

I närområdet ligger flera gymnasieskolor och till Gävle högskola
tar du dig lätt till på cykel, två kilometer bort.

Bostäderna
Vakna i upp i ditt nya härliga sovrum och starta dagen i det helkaklade badrummet. I det välutrustade köket med moderna vitvaror bereder du allt från frukost till delikata middagar att bjuda både familj och vänner på.
Bostäderna in mot gården i sydvästläge planeras med generösa balkonger eller uteplatser. Mot Norra Köpmangatan planeras franska balkonger och längs Ruddammsgatan får bostäderna trevliga spanska balkonger. Ett par av bostäderna planeras med egen terrass och högst upp i huset blir det drottningbalkonger ut mot Norra Köpmangatan, utöver bostädernas generösa balkong mot innergården. En perfekt plats för att börja eller avsluta dagen med en kopp kaffe eller lite mysigt kvällsfika. Här ska man trivas och umgås med familj och vänner!

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet.
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i det här projektet. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här

Kommunikationer
Precis utanför kvarteret på Rådhusesplanaden trafikerar lokaltrafiken som enkelt tar dig vidare genom staden, alternativt till centralstationen för längre resor med tåg vidare till andra orter. Cykeln parkerar du på gården eller i husets garage och för dig med egen bil finns även bilparkering med elbilsladdning att hyra.

Få din bostad att kännas som hemma
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet andas bostaden av modern skandinavisk stil med en ljus och solid bas. Våra kök har hög kvalitet och standardstilen i Östra Ruddammen är framtagen för att passa de flesta - släta sandfärgade luckor och rostfria vitvaror. Vi har även tagit fram olika inspirationsstilar som alla har sin egen karaktär.
Läs mer om dessa här

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Svanenmärkt för miljön
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, Nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Östra Ruddammen certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Av oss köper du bostad till fast pris utan budgivning
Fördelarna med att köpa en nyproducerad bostad är många, men främst att du köper din bostad till ett fast pris och undviker tidskrävande och frustrerande budgivningar.


Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening:

  • Mindre cykelverkstad
  • Laddboxar för elbil
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
  • Solceller på taket
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte