Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

GävleBrf Skriften i Gävle

Kommande
Säljstart:Hösten 2020Bostäder:18Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/Parhus

Nyproducerade radhus planeras i Hemlingby!

Yteffektiva och hemtrevliga radhus i familjevänligt och naturnära kvarter.

Bara 2,5 kilometer från centrala Gävle växer Södra Hemlingby fram - en helt ny stadsdel med en blandning av flerbostadshus, radhus, parhus och villor. Här intill skog och naturliv planerar vi nu för totalt 37 st radhus, som bostadsrätter i det familjevänliga området, varav 18 st i denna första etapp.

På nära avstånd ligger Hemlingby köpcentrum med livsmedelsaffärer och stora butikskedjor, och via fina cykelvägar tar du dig lätt till Gävles centrala delar med shoppingstråk, restauranger och nöjen. Åker du hellre kollektivt trafikerar 4:ans buss i området och med bil tar du dig in till stadskärnan på bara några minuter.
Lever du ett aktivt liv finns närhet till orörd natur med motionsspår, cykelleder, och även en mountainbikebana - vintertid kan ni åka på längdskidor genom den lugna skogen, eller ha kul i slalombacken.

Förskola och grundskola F-6 planeras i stadsdelen och står preliminäst klar hösten 2022. I de äldre delarna av Hemlingby och i Andersberg på andra sidan väg 76 finns flera alternativ av skolor och förskolor för områdets barn.

Radhusen i två plan om fyra rum och kök är yteffektivt planerade på 101 kvm. Dessa hus rymmer många rum på en relativt liten yta. På övervåningen finns två sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum, allrum, klädkammare och wc/dusch. På entréplan finns kök, vardagsrum och ytterligare ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare Här bor du uppe och umgås nere!


Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Skriften i Gävle betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse och få förtur!
Är du intresserad av vårt kommande projekt i Södra Hemlingby? Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid köpanmälan baseras på det datum du lämnade din intresseanmälan.

Du som står gjort en intressanmälan får alltid den senaste informationen från oss via nyhetsbrev. Välkommen med din intresseanmälan!

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?