Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

GävleGodisfabriken

Kommande
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus

Välkommen! Ny stadsdel mellan det historiska Brynäs och det nya Gävle Strand.

Här projekterar Peab Bostad tillsammans med andra aktörer en av Sveriges kanske mest intressantaste stadsdel, i Gävle. Godisfabriken!

Tänk att få bo i de anrika godiskvarten där man sedan 1916 tillverkat halstabletter och godis, b la - världens mest sålda bil på området mellan Södra Strandgatan, Styrmansagatan och Tredje Tvärgatan. Här kommer det växa fram en levande stadsdel, med urban känsla där många naturliga mötesplatser, butiker, saluhall, cafér, samhällsservice och bostäder gör att människor dras till området dygnets alla timmar. Stadsdelen kommer också ligga i framkant när det gäller att tänka hållbart och energieffektivt. Ambitionen är också att man kommer försöka bevara delar av gamla fabriksbyggnaderna och integrera dem med nya bostadshus.

Nya moderna hem
Här planerar och projekterar nu Peab Bostad för att bygga bostäder som bostadsrätter. I varierande storlekar.

Anmäla ditt intresse och få förtur!
Vi är i ett tidigt skede i projektet men du kan redan nu lämna in en intresseanmälan så du garanterar dig en förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas i turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kontaktar dig som gjort en intressanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?