Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

GävleGodisfabriken

Kommande
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4

Välkommen! Ny stadsdel mellan det historiska Brynäs och det nya Gävle Strand.

Här projekterar vi tillsammans med övriga byggherrar en av Sveriges kanske mest intressantaste stadsdel, i Gävle. Godisfabriken!

Tänk att få bo i de anrika godiskvarteren där man sedan 1916 tillverkat halstabletter och godis, b la - världens mest sålda bil på området mellan Södra Strandgatan, Styrmansagatan och Tredje Tvärgatan. Här kommer det växa fram en levande stadsdel, med urban känsla där många naturliga mötesplatser, butiker, saluhall, cafér, samhällsservice och bostäder gör att människor dras till området dygnets alla timmar. Stadsdelen kommer också ligga i framkant när det gäller att tänka hållbart och energieffektiv. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Ambitionen är också att man kommer försöka bevara delar av gamla fabriksbyggnaderna och integrera dem med nya bostadshus. Dessutom uppmuntrar vi till ett aktivt liv där cykeln står i fokus istället för bilen.

Nya moderna hem
Vi kommer att utveckla och bygga prisvärda bostadsrätter för många målgrupper, med olika boendeformer och för alla plånböcker. Du kommer att kunna välja mellan ett till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Du kommer även få skapa ditt personliga hem genom att välja inredningsval från vårt fina tillvalssortiment.

Anmäla ditt intresse och få förtur!
Vi är i ett tidigt skede i projektet men du kan redan nu lämna in en intresseanmälan så du garanterar dig en förtur på bostäderna när försäljningen startar. Bostäderna kommer att fördelas i turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet och vi kontaktar dig som gjort en intresseanmälan i god tid innan bostädernas säljpremiär.

Fast pris - Ingen budgivning.
När du köper en bostad av oss slipper du ge dig in i en hetsig budgivning. Du betalar ett fast pris och vet exakt vad allting kommer att kosta och vad som ingår i köpet. Det är också trygghet.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?