Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Kattvikskajen

HudiksvallKattvikskajen

Kommande
Bostäder:60Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:Flerbostadshus, Rad-/Kedje-/ParhusRum:2-4Boarea:40-110 kvm

Kattvikskajens bästa läge!

Bo med havet som granne, och ändå nära centrum!

Ett unikt läge med havsutsikt och vågskvalp till kaffet. I Kattvikskajen kommer vi att bygga nya moderna lägenheter med något till för alla.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga stil på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Fast pris - Ingen budgivning.
När du köper en bostad av oss slipper du ge dig in i en hetsig budgivning. Du betalar ett fast pris och vet exakt vad allting kommer att kosta och vad som ingår i köpet. Det är också trygghet.

Ta chansen att vara med från början
Lämna in en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Du får också förtur på bostäderna när försäljningen startar. Lägenheterna kommer att fördelas enligt turordning till den som varit intresseanmäld längst på projektet.

Kontaktpersoner
Mia Engström

Mia EngströmHälsinglands Fastighetsbyrå070-375 75 36Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?