Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

GävleA-1201 -

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:2 / 7Rum:3Boarea:71 kvmHiss:JaAvgift:4 520 kr

Välplanerad trea med balkong, kvällssol och vattenutsikt!

Här får du en bostad med social planlösning, kvällssol på balkongen samtidigt som du blickar ut över vackra vyer.

Här planeras en ny levande stadsdel, med urban känsla där många naturliga mötesplatser, butiker, saluhall, cafér, samhällsservice och bostäder gör att människor dras till området dygnets alla timmar. Stadsdelen kommer också ligga i framkant när det gäller att tänka hållbart och energieffektiv.

Nya moderna hem
Vi planerar bostadsrätter för flera målgrupper, med olika boendeformer med lägenheter om ett till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Alla lägenheter får balkong eller uteplats. En del med utsikt över Gavleån och Södra Skeppsbron och andra in mot den gemensamma innergården, några med dubbla balkonger! Högst upp i huset planeras ett par etagevåningar med takterrasser.

För att förlänga den trivsamma känslan hemma planerar vi en härlig innergård i skönt söderläge. Gården är gemensam för hela kvarteret och utrustad med sociala sittgrupper och lekytor. Här finns mycket grönska och odlingslådor för egna grönsaker.

Känslan av nytt
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Brf Konfekten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Fast pris - Ingen budgivning.
Vi säljer våra bostadsrätter i Brf Konfekten till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Konfekten? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet