GävleA-1602 -

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:3Boarea:79 kvmHiss:JaPris:3 195 000 krAvgift:4 845 kr

Nästa visning:

Välkommen på en personlig visningstid! Anmäl dig här så återkommer mäklaren till dig för tidsbokning!

Läs mer

Trea högts upp med dubbla balkonger

Här får du en härlig trea högst upp i huset med balkong i söderläge in mot gården samt ytterligare en balkong med kvällssol och vattenutblickar.

Här planeras en ny levande stadsdel, med urban känsla där många naturliga mötesplatser, butiker, saluhall, cafér, samhällsservice och bostäder gör att människor dras till området dygnets alla timmar. Stadsdelen kommer också ligga i framkant när det gäller att tänka hållbart och energieffektiv.

Nya moderna hem
Vi planerar bostadsrätter för flera målgrupper, med olika boendeformer med lägenheter om ett till fyra rum och kök för olika behov och livsfaser. Alla lägenheter får balkong eller uteplats. En del med utsikt över Gavleån och Södra Skeppsbron och andra in mot den gemensamma innergården, några med dubbla balkonger! Högst upp i huset planeras ett par etagevåningar med takterrasser.

För att förlänga den trivsamma känslan hemma planerar vi en härlig innergård i skönt söderläge. Gården är gemensam för hela kvarteret och utrustad med sociala sittgrupper och lekytor. Här finns mycket grönska och odlingslådor för egna grönsaker.

Känslan av nytt
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Vårt kommande projekt Brf Konfekten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Praktisk köpguide
Att köpa en bostad är ett av de största besluten du gör i livet. Därför vill vi att det ska vara så tryggt och enkelt som möjligt för dig att köpa en nybyggd bostad av oss. Peab har varit verksamma i över 60 år och har Sveriges nöjdaste kunder, vilket stärker vår position som en trygg och säker aktör när man ska köpa ny bostad. För att du ska känna dig trygg när du köper bostad av Peab har vi tagit fram en enkel köpguide med 8 steg som på ett översiktligt sätt förklarar köpprocessen. Det ska vara enkelt att köpa bostad av oss, vilket är anledningen till att vi har tagit fram denna köpguide där du steg för steg kan läsa om hur det går till! Du hittar guiden genom att Klicka här!

Fast pris - Ingen budgivning.
Vi säljer våra bostadsrätter i Brf Konfekten till fast pris, så när du köper en bostad av oss slipper du stressande budgivningar.

Anmäl intresse idag!
Är du intresserad av vår nyproduktion i Brf Konfekten? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Visualiseringar är inspirationsbilder. Peab reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel i bilderna.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

  • Energieffektiva vitvaror
  • Miljömärkt el
  • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
  • Giftfria golv utan farliga kemikalier

I din förening

  • Bilpool för Godisfabrikens boende, i mobilitetshuset Pralinen
  • Cykellounge med cykelverkstad
  • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte