Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Strömsbro, Gävle11 - Fröken Bergstens väg 26

Såld
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:4Boarea:131 kvmTomtyta:254 kvmUteplats:Ja

Nyproducerade kedjehus, familjevänligt i Gävle!

Välkommen till ett modernt boende nära grönområde och bad i Kv Prästskogsgläntan, Gävle! Fåtal hus kvar.

I ett rofyllt läge bygger vi vårt nya bostadsområde Kv Prästskogsgläntan, Strömsbro. Drömläge för dig som vill bo i en lugn och trygg miljö men ändå med bara 10 minuters bilväg till centrala Gävle.

I Kv Prästskogsgläntan, Strömsbro erbjuder vi 12 moderna kedjehus i den populära husmodellen Vänern XL. Här bor du bekvämt nära naturen och Testeboån som rinner genom hela stadsdelen. Ett stenkast från ditt nya hem ligger en badplats och här finns även möjlighet till fiske.

För familjen med en aktiv fritid är läget perfekt. I kvarteret intill ligger Testobovallens idrottsanläggning med fotbollsplaner och hallar för ishockey, curling, innebandy och övrig idrott samt motionsspår. I omgivningarna hittar du även Gävle Golfklubb med två 18-håls banor och en 9-hålsbana (Pay & Play) med helt olika karaktärer.

Dessutom finns ett flertal förskolor och grundskolor att välja mellan och du har bekväm närhet till hälsocentral, folktandvård och apotek. I Strömsbro finns även restaurang, pizzeria och matbutiker.

Söker du stadslivet är det bara cirka 4 km till shopping och nöjen i centrala Gävle. Goda kommunikationer finns och för dig som hellre vill cykla är cykelbanorna väl utbyggda. Önskar du se elitishockey med Brynäs (SHL/SDHL) eller elitfotboll med Gefle IF finner du detta 3 km bort vid Gavlehov Arenaby där också kommunens nya friidrotts- och sportarena ligger.

När du flyttar till Kv Prästskogsgläntan, Strömsbro bor du nytt och modernt i ett område med anrik historia. En viktig milstolpe är anläggningen av kronobränneriet 1776. Stadsdelen är än idag präglad av bebyggelse från den tidiga industrialiseringen och är av riksintresse för kulturminnesvården.

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.