Nu kan juridisk person köpa bostad av oss, ta kontakt med ansvarig mäklare! Läs mer här

Kök i öppen planlösning till vardagsrum med balkong i 3 RoK

Kattvikskajen, HudiksvallA1001 - Fernes gränd 3A

Såld
Tillträde:Preliminärt hösten 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:77 kvmHiss:JaUteplats:JaAvgift:5 997 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Sophämtning

Välplanerad 3 rok med uteplats

Välplanerad trea, om 77 kvm med öppen planlösning med franska balkong mot staden och uteplats mot innergården.

Tre rum och kök om 77 kvm med öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum där du via det vikbara glaspartiet släpper in staden från den franska balkongen. Du har även en uteplats mot den grönskande innergården. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

I Brf Panorama bor du i fantastiskt läge. Mitt på Kattvikskajen. Precis intill havet men ändå väldigt nära till Hudiksvalls citykärna, du promenerar dit på bara fem minuter. Här väntar hela stans utbud med shopping, restauranger, hälsocentral, nöje och kultur. Om du inte blir kvar hemma förstås. För det är lätt att bara njuta av utblickarna mot Hudiksvallsfjärden eller strosa fram och tillbaka längs med strandpromenaden.

Skolor och service
Alldeles i området ligger flera förskolor samt låg- och mellanstadieskolor. Här finns också två högstadieskolor. Mitt i stan finns ett privat gymnasium. Och två kilometer bort ligger det kommunala gymnasiet. Perfekt läge för livet med hämtningar och lämningar eller med lite större barn som enkelt kan ta sig till och från skolan själva.

I Hudiksvall centrum, inte långt från Brf Panorama, väntar ett stort utbud med hela tre gallerior: Guldsmeden, Fyren och Bryggeriet samt matbutiker, shopping, kaféer, kultur och nöjen, apotek, banker, restauranger, systembolag och flera hälsocentraler. Även sjukhuset ligger i centrum.

Kommunikationer
Egentligen behöver du inte ta bussen eftersom du bor så centralt. Här har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver och vill ha. Men det finns busshållplats bara några minuter hemifrån. Och vill du ta dig lite längre finns både busstation och tågstation i city, dvs en kort promenad på fem minuter.

Bostäderna
Svanenmärkta Brf Panorama består av 63 bostäder fördelat på flerfamiljshus och radhus. Vilket skapar en härlig mix. Här har vi verkligen tänkt på många detaljer såsom stora, vikbara fönsterpartier, dubbla balkonger, en unik lägenhet högst upp med uteplatser i samtliga väderstreck, en grönskande innergård med utegym och entréer både mot innergården och strandpromenaden.

Skapa ditt personliga hem
När du köper en nybyggd bostad av oss på Peab får du vara med och sätta stilen i ditt nya hem. Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Interiören skapar den hemtrevliga känslan man vill ha i sitt drömhem. För att hjälpa dig att hålla den röda tråden i bostaden har vi valt produkter som passar ihop utseende- och designmässigt. Vi har lagt stor omsorg på fina materialval. I standardutförandet är inredningen klassiskt vit med ekparkett på golven. I köket finns moderna vitvaror på plats. Utöver detta har vi tagit fram ett tillvalsprogram där du bland annat kan uppgradera dina vitvaror, byta köksluckor, bänkskivor och välja bland olika färger på kakel och klinkers.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet