Sovrum med plats för arbetsplats, från 2 RoK 54 kvm

GävleA-1202 - Grafikergatan 31

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:54 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:3 124 kr

Yteffektiv tvåa med härlig balkong

Välplanerade ytor med gott om förvaring i klädkammare och garderober.

Knappt 5 kilometer från centrala Gävle växer nu en helt ny stadsdel fram, Södra Hemlingby. Med en skön blandning av lägenheter, radhus, parhus och villor.
Här, i härlig miljö intill skog och naturliv bygger vi nu nästa etapp av svanenmärkta bostäder. Välplanerade lägenheter med härliga balkonger. Välj att bo här på bekvämt avstånd till Gävles centrala delar, men samtidigt nära till allt.

Läge för aktiv fritid, och samtidigt nära till handel
I Södra Hemlingby bor man nära vackra Hemlingby naturreservat, och alla möjligheter till en aktiv fritid. Här finns orörd natur med motionsspår, cykelleder, och även en mountainbikebana - vintertid kan ni åka på längdskidor genom den lugna skogen, eller ha kul i slalombacken.

Från ditt nya hem har du dessutom nära till Hemlingby köpcentrum med livsmedelsaffärer och stora butikskedjor. När du vill in till stan finns fina cykelvägar som leder dig till Gävles shoppingstråk, restauranger och nöjen. Åker du hellre kollektivt trafikerar 4:ans buss i området och med bil tar du dig in till stadskärnan på bara några minuter.

En helt ny skola planeras också i den nya stadsdelen som står klar preliminärt hösten 2022.

Hem för bekväma liv
Lägenheterna i Södra Hemlingby är alla välplanerade där vi lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så ditt nya hem får en god standard från start. Den ljusa och öppna planlösningen ger dig ett lättmöblerat hem och en bra grund att bygga vidare på med din personliga stil. Kök utrustat med moderna vitvaror och badrum med både tvättmaskin och torktumlare, alt kombimaskin. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden och alla har en härlig balkong.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt av oss betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Anmäl ditt intresse!
Är du intresserad av vårt projekt Södre Hemlingby? Lämna en intresseanmälan redan idag så får du löpande information kring projektet. Välkommen med din intresseanmälan!

Med reservation för ändringar. Våra inspirationsbilder och illustrationer kan skilja sig från verkligheten.

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet