Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exteriörvisualisering över Brf Grönskan

Fyllinge, Halmstad1104 - Rudavägen 11

Såld
Tillträde:Hösten 2020Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boyta:73 kvmAvgift:4 565 kr

Bo 10 min från stranden. 5 min från stans bästa shopping!

På bästa parkläge i nya Fyllinge planeras Brf Grönskan. 34 moderna lägenheter med stora balkonger, hiss och 5 minuter till stans bästa shopping!

Bo på bästa parkläge i Brf Grönskan
Fyllinge, som redan idag är ett etablerat bostadsområde i Halmstad expanderar nu och fortsätter växa. Här planerar vi för 34 nya bostadsrätter i 2 femvåningshus med stora balkonger eller uteplatser. Något för alla, oavsett var i livet man befinner sig eller hur familjesituationen ser ut. Vår arkitekt har stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är singel, barnfamilj eller ett par med utflugna barn? Här kommer det att finnas bostäder mellan 1-3 rok. Åt de boende reserverar vi gott om utrymme för parkering av både bil och cykel och självklart finns det både förrådsrum till alla lägenheter och hiss i huset. Dessutom blir alla bostäderna Svanenmärkta, vilket innebär att de utformas för en sund inomhusmiljö och minimal påverkan på miljön.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för att känna dig som hemma redan vid inflyttning. Kök och badrumsinredning kommer från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror redan på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Vi hoppas att du kommer att trivas!

10 minuter till stranden på nya cykelvägen. 5 minuter till Hallarna
En kort cykeltur österut tar dig till Östra Stranden, ett av Halmstads främsta semesterparadis. Lagom till inflyttning färdigställs en ny gång- och cykeltunnel som gör vägen från Fyllinge till havet snabb och helt bilfri. Det blir ett stort lyft för området när den upplevda trafikbarriären byggs bort. Promenerar man istället några minuter åt nordväst kommer man istället till Halmstads största köpcentrum. Hallarna har 75 butiker, restauranger och kaféer för alla smakriktningar. Även apotek och livsmedelsbutik finns här. Dessutom hittar du all vardagsservice du behöver i Fyllinge centrum: Skola och förskolor, bibliotek, vårdcentral och dagvaruhandel bland mycket annat.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Grönskan kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till ett fast pris, som alltid när Peab bygger. Du slipper alltså budgivning. Dessutom ingår Peabs skräddarsydda försäkring mot dubbel boendekostand.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller tomtvisning!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.