Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visualiseringsbild över innergård och paviljong. Med reservation för ändringar

Kungsbacka, Kolla ParkstadBrf Kolla Botaniska

Försäljning pågår
Tillträde:Vår & höst 2020Bostäder:34Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-3Boyta:32-89 kvmPris:1 795 000-3 895 000 krAvgift:1 674-5 213 kr

Låt livet slå rot i Kolla Botaniska

I populära Kolla Parkstad planeras nya moderna bostadsrätter i en central och expansiv stadsdel. Välkommen till slutetappen av en förstklassig idyll!

Nu startar slutetappen av en förstklassig idyll
34 nya moderna lägenheter i olika storlekar och stilar. Något för alla, oavsett var i livet man befinner sig eller hur familjesituationen ser ut. I Brf Kolla Botaniska har vår arkitekt lagt stort fokus på att skapa bostäder för olika typer av människor. För visst skiljer sig behoven beroende på om du är ung singel, barnfamilj eller ett äldre par med utflugna barn? I de kommande husen kommer det att finnas bostäder mellan 1-3 rok. Vi hoppas att du kommer att trivas!

En småstadsidyll nära kust och centrum
Kolla Parkstad, som är det största bostadsprojektet i Kungsbackas historia växer nu fram till en expansiv och attraktiv stadsdel på stadskartan. Här blir natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer en del av din vardag. Förutom områdets egna fördelar med närhet till parker, förskola och skola bor du intill Kungsbacka centrum med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast 15 minuter att promenera längs den trivsamma Kungsbackaån in till centrum.

Botanisk trädgård utanför dörren
En viktig del i arbetet med vårt arbete i Brf Kolla Botaniska har varit att skapa förutsättningar för naturliga mötesplatser. Husen som planeras är i två plan med trevliga gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som ska bo här. Gårdarna är utformade som botaniska trädgårdar där olika världsdelar finns representerade. På gårdarna kommer det att finnas odlingar, mötesplatser, lekytor, paviljong och inte minst ett härligt växthus där man som boende kan få utlopp för sin kreativitet.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har själv möjlighet att sätta din personliga touch på boendet. I vårt tillvalsprogram finns köksluckor, bänkskivor, kakel och annat som du kan välja för känna dig som hemma redan vid inflyttning. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Vår ambition är att alla lägenheter ska ha minst en stor balkong och ett rejält förråd.

Ingen budgivning. Låt plånboken påverka priset!
Du som väljer att köpa en bostadsrätt i Brf Kolla Botaniska kommer att kunna välja pris. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift, alternativt har du inte så stora tillgångar kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Varmt välkommen att kontakta Mats Wahlbäck, 0708-82 22 22 eller mats.wahlback@svenskfast.se för mer information eller platsvisning!

Kontaktpersoner
Mats Wahlbäck

Mats WahlbäckSvensk Fastighetsförmedling0708-822 222Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt