Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visualiseringbild över innergård. Med reservation för ändringar.

Kolla Parkstad, KungsbackaA11001 - Månstensvägen 11

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 2Rum:3Boyta:81 kvmAvgift:4 847 kr

Nästa visning:

Välkommen på tomtvisning!

Läs mer

Låt livet slå rot i Kolla Botaniska

Nu pågår försäljningen av Brf Kolla Botaniska. Välkommen till slutetappen av en förstklassig idyll!

Om bostaden
Fantastisk trevlig gavellägenhet med stor uteplats om 24 kvm. Trevlig entré med klinkergolv och ett flertal garderober. Helkaklat duschrum med wc, tvättställ, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare mm. Två rymliga sovrum om 11 resp 14 kvm med gott om förvaring. Härligt kök om 15 kvm, vita skåpsluckor, hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, ugn/micro. Ljust vardagsrum med utgång till generös uteplats om 24 kvm för sköna dagar. Ekparkett genomgående i alla rum.

Ljust, välplanerat och med en botanisk trädgård rakt utanför dörren
I Brf Kolla Botaniska kan du försäkra dig om ett bekvämt boende. Allt är nytt, du slipper tänka på underhåll och det mesta du kan tänkas behöva finns inom räckhåll. Tack vare husens placering bildas trevliga gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som bor här. Gårdarna är utformade som botaniska trädgårdar. På gårdarna kommer det att finnas odlingar, mötesplatser, lekytor, paviljong och inte minst ett härligt växthus där du som boende kan få utlopp för din kreativitet. Vår arkitekt har lagt stor vikt vid att skapa boenden med bra förvaring och till varje lägenhet ingår förråd antingen i lägenheten eller i trapphuset/på gården.

Ett extra rum under vår och sommar
Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter till max. Planlösningarna är moderna med öppna ytor och generöst ljusinsläpp. Alla lägenheter dår minst en stor balkong eller uteplats mot gården vilket ger dig ett extra rum under vår och sommar.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört, alla bekvämligheter finns på plats och du har möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden. I vårt inredningsprogram finns olika köksluckor, bänkskivor, kakel och annat att välja bland. Allt för att du ska känna dig som hemma direkt vid inflyttning. Kök och badrumsinredning är från Vedum och naturligtvis finns tvättmaskin och torktumlare samt andra vitvaror på plats när du flyttar in. I månadsavgiften ingår värme, bredband, digital-TV samt abonnemang för bredbandstelefoni.

Välj pris - Ingen budgivning!
I Brf Kolla Botaniska kommer du att kunna välja mellan 2 prisnivåer. Betala mer i insats och få en lägre månadsavgift alternativt kan du betala en lägre insats men får då en högre månadsavgift. Lägenheterna kommer även att säljas till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger. I ditt köp ingår ingår dessutom Peabsskydd mot dubbelboendekostnad.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Kontaktpersoner
Mats Wahlbäck

Mats WahlbäckSvensk Fastighetsförmedling0708-822 222Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt